reklama
K
Katijah
Gość
Nie rób więcej testów, to tylko sprawia większy stres.Dziewczyny, czy testy codziennie powinny ciemniec? Zestresowałam się bo z wczoraj i dziś testy identyczne
Euforia0204
Fanka BB :)
niestety to silniejsze ode mnie ale został mi już tylko jeden test wiec jutro go zrobie, pojde powtórzyć betę i koniec…Nie rób więcej testów, to tylko sprawia większy stres.
Na wizytę umówiłam się dopiero na 11.01.
Szkoda ze te ciąże po poronieniu już nie mogą być takie beztroskie
Hopeful_11
Natężenie kreski jest zmienne również w zależności od tego, ile piłaś wieczor wcześniej, jak masz rozcieńczony mocz itp. Ogolnie nie powinno się porównywać tego natężenia, bo nie jest to wyznacznik. Testy są pozytywne, sprawdź betę jeśli chcesz. Jesteś obstawiona lekami- musi się udaćniestety to silniejsze ode mnie ale został mi już tylko jeden test wiec jutro go zrobie, pojde powtórzyć betę i koniec…
Na wizytę umówiłam się dopiero na 11.01.
Szkoda ze te ciąże po poronieniu już nie mogą być takie beztroskie
Ja właśnie wyrwałam ósemkę i jestem mega szczęśliwa, bo bardzo się tego bałam, a to był mój plan przed kolejna ciaza. Tak się rozochocilam, że może jeszcze drugą wyrwę
Euforia0204
wyrywaj szybciutko! Ja tka zrobiłam i jestem mega sobie wdzięczna za toNatężenie kreski jest zmienne również w zależności od tego, ile piłaś wieczor wcześniej, jak masz rozcieńczony mocz itp. Ogolnie nie powinno się porównywać tego natężenia, bo nie jest to wyznacznik. Testy są pozytywne, sprawdź betę jeśli chcesz. Jesteś obstawiona lekami- musi się udać
Ja właśnie wyrwałam ósemkę i jestem mega szczęśliwa, bo bardzo się tego bałam, a to był mój plan przed kolejna ciaza. Tak się rozochocilam, że może jeszcze drugą wyrwę
@Euforia0204 Ale czego ty się czepiasz. Kreska ciemnieje jest więc git
Euforia0204
ostatnio tak miałam, że kreska była ciagle taka sama i okazało się ze biochem i teraz schizuje już@Euforia0204 Ale czego ty się czepiasz. Kreska ciemnieje jest więc git
Gondzi_a
Lepiej zrób betę, bo od tych testów tylko zwariować możnaDziewczyny, czy testy codziennie powinny ciemniec? Zestresowałam się bo z wczoraj i dziś testy identyczne
Jejku w szoku jestem, jak ja wyrywałam ósemkę to strasznie spuchłam i powiedziałam nigdy więcejNatężenie kreski jest zmienne również w zależności od tego, ile piłaś wieczor wcześniej, jak masz rozcieńczony mocz itp. Ogolnie nie powinno się porównywać tego natężenia, bo nie jest to wyznacznik. Testy są pozytywne, sprawdź betę jeśli chcesz. Jesteś obstawiona lekami- musi się udać
Ale za to czeka mnie powtórne leczenie kanałowe pod mikroskopem Wczoraj dodatkowo robiłam pantomogram zobaczymy co stomatolog powie.
A u chirurga bylas?Lepiej zrób betę, bo od tych testów tylko zwariować można
Jejku w szoku jestem, jak ja wyrywałam ósemkę to strasznie spuchłam i powiedziałam nigdy więcej
Ale za to czeka mnie powtórne leczenie kanałowe pod mikroskopem Wczoraj dodatkowo robiłam pantomogram zobaczymy co stomatolog powie.
Robcie robcie.. ja teraz w ciazy lecze zęby bo stany zapalne dziąseł, a do tego clexan powoduje takie spore krwawienia. Choc leczenie w ciazy jest na NFZ to stresik tez jest
reklama
Gondzi_a
Byłam u chirurga, to była dla mnie masakra, może ten ząb był jakiś ciężki do wyrwania, nie wiem, ale chodziłam spuchnięta.A u chirurga bylas?
Robcie robcie.. ja teraz w ciazy lecze zęby bo stany zapalne dziąseł, a do tego clexan powoduje takie spore krwawienia. Choc leczenie w ciazy jest na NFZ to stresik tez jest
Właśnie robię sobie przegląd zębów.