reklama
aspekt
Fanka BB :)
A wstawisz foto listy?Dziewczyny ja dzisiaj podczas odbioru karty wypisu ze szpitala spotkałam swojego lekarza. Dostałam całą listę badań, które mam wykonac do 6 tygodnia po poronieniu. W ogóle jestem w szoku, że kazał zrobic jakieś badania odnoście łuszczycy...czy łuszczyca ma jakiś związek???
Tak, chodzi o immunologię.Zapewne chodzi o badania w kierunku schorzeń reumatoidalnych
Napisze wam: przeciwciała ANA1, przeciwciała antykardiolipidowe igg igm, przeciwciała anty tpo, poziom homocysteiny, przeciwciała przeciw antygenom łożyska, przeciwciała przeciw beta2, antykoagulant tocznia, 2 mutacją genu MTHFR, PAI -1, V R2, mutacją czynnika V Leiden, mutacją genu protrombiny, Kir i hla-c
Jeśli możesz oczywiście, albo wylistuj nam tu jakbyś mogłaA wstawisz foto listy?
KatJak
Jestem pod wrażeniem że lekarz dał Ci tyle badań. Do tej pory nie spotkałam się z czymś takim. Widać że człowiek ogarniętyNapisze wam: przeciwciała ANA1, przeciwciała antykardiolipidowe igg igm, przeciwciała anty tpo, poziom homocysteiny, przeciwciała przeciw antygenom łożyska, przeciwciała przeciw beta2, antykoagulant tocznia, 2 mutacją genu MTHFR, PAI -1, V R2, mutacją czynnika V Leiden, mutacją genu protrombiny, Kir i hla-c
Jest to młody lekarz przed 40 chce mu się, jak pisałam wcześniej jest on ordynatorem u mnie w szpitalu w dużym mieście wojewódzkim, mnóstwo moich koleżanek do niego chodzi I sa bardzo zadowolone, bo ma nowoczesne podejścieJestem pod wrażeniem że lekarz dał Ci tyle badań. Do tej pory nie spotkałam się z czymś takim. Widać że człowiek ogarnięty
aspekt
Napisze wam: przeciwciała ANA1, przeciwciała antykardiolipidowe igg igm, przeciwciała anty tpo, poziom homocysteiny, przeciwciała przeciw antygenom łożyska, przeciwciała przeciw beta2, antykoagulant tocznia, 2 mutacją genu MTHFR, PAI -1, V R2, mutacją czynnika V Leiden, mutacją genu protrombiny, Kir i hla-c
Jestem pod wrażeniem ginekologa, mam nadzieję, że się dobrze Tobą zaopiekuje. Co do ana1, to sprawdź w cenniku czy ana2 nie jest w tej samej cenie lub ciut droższe, wtedy warto zrobić ana2. A mutacje zrobisz w dobrej cenie w TestDNA. A TSH miałaś robione niedawno?
reklama
Tsh mialam robione w ciazy I wyszło 4....wysokie i właśnie do niego wtedy się zgłosiłam, dostałam od razu euthyrox ale możliwe, że już było za późno. Hormonalne mam zrobić jak moje hormony się uspokoją po poronieniu.Jestem pod wrażeniem ginekologa, mam nadzieję, że się dobrze Tobą zaopiekuje. Co do ana1, to sprawdź w cenniku czy ana2 nie jest w tej samej cenie lub ciut droższe. A mutacje zrobisz w dobrej cenie w TestDNA. A TSH miałaś robione niedawno?