Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ja robiłam. Miałam dość wysoki wynik który mógł wskazywać na PCOSDziewczyny, a robiłyście może poziom AMH czyli rezerwę jajnikową? To już byloby kolejne badanie na liście do zrobienia.
To był pierwszy raz i jedyny jak na razie. Wcześniej długo brałam antykonepcję, zaszłam jakos rok po odstawieniu ale też specjalnie się nie staraliśmy bo lekarz nie dawał wielkich szans.Tak, ja robiłam. Miałam dość wysoki wynik który mógł wskazywać na PCOS
A zachodzisz w ciążę bez problemów ?
To jest właśnie to. Poszukać dobrego lekarza. Nie patrzeć gdzie ma się pakiet. A z tymi lekarzami różnie. Ja chodziłam do ponoć najlepszego w mieście. Może był najlepszy ale do ciąż bezproblemowych. A jak coś się działo to nie raczył telefonu odebrać bo zajęty taki byl. Teraz z moim obecnym już tyle przeszlam a i on ze mną, że nie wyobrazam sobie go zmieniacCzasami jednak warto szukać. Ja też mam pakiet w dobrej placówce, ale do ginekologa i tak chodzę prywatnie, bo tam żaden lekarz nie dałby mi tych leków.
Powodzenia!
Ja już nie mogę tego czytać, chory kraj rządzony przez idiotów facetów, którzy pojęcia o naszych kobiecych dramatach nie mają.Jejq musze tu napisa to bo wkur.... się. Czytaliście o nowej ustawie antyaborcyjnej??? Wymyslili ze każde poronienie ma być badane przez prokuratora. Serio to jest jakieś chore według mnie masakra. Nie wyobrażam sobie po tym co przechodzimy po poronieniu mieć jeszcze prokuratora na plecach
Dzięki, czyli jest sens wydac kolejne pieniądzeTak, zrobiłam. Wynik badania pozwolił mi trochę wyluzować bo okazało się, że jeszcze jest zapas