reklama
Euforia0204
Fanka BB :)
Ja suplementuje, bo zawsze mam bardzo nisko. Obecnie chwilowo biore 8000 j. Stopniowo bede schodzicDziewczyny mam pytanie, czy suplementowalyscie jakoś szczególnie podczas starań witaminę d3 czy dopiero w ciąży? Orientujecie się czy to może mieć wpływ na powodzenie starań? endokrynolog na jutrzejsza kontrolna wizytę kazała mi jeszcze zbadać poziom i zobaczymy co powie, ale przy normie 30-100 mam tylko 33 wiec chyba niezbyt wspaniały wynik tsh spadło czyli to ok ale ciekawe co z ta witamina.
Witamina d3 tak jak kwas foliowy od samego początku starań.
Dziewczyny mam pytanie, czy suplementowalyscie jakoś szczególnie podczas starań witaminę d3 czy dopiero w ciąży? Orientujecie się czy to może mieć wpływ na powodzenie starań? [emoji848] endokrynolog na jutrzejsza kontrolna wizytę kazała mi jeszcze zbadać poziom i zobaczymy co powie, ale przy normie 30-100 mam tylko 33 wiec chyba niezbyt wspaniały wynik [emoji20] tsh spadło czyli to ok ale ciekawe co z ta witamina.
KatJak
A to jest dobre pytanie w jakim celu wydaje mi się że skoro nie mówiła o odstawieniu to pewnie chce sprawdzić jak funkcjonuje gdy biorę metformine@KatJak To zależy w jakim celu masz wykonać badanie. Jeśli masz sprawdzić czy wyniki masz w normie przy stosowaniu leku, to wówczas nie odstawiasz. Jak chcesz sprawdzić jak funkcjonuje organizm bez leku, to odstawia się bodajże na 7 dni przed badaniem.
K
Katijah
Gość
A to jest ta ginka co chciała ci odstawić?A to jest dobre pytanie w jakim celu wydaje mi się że skoro nie mówiła o odstawieniu to pewnie chce sprawdzić jak funkcjonuje gdy biorę metformine
MartaDa
Zaciekawiona BB
Ja
Ja zgłaszałam poronienie do gp, bo akurat kilka dni po poronieniu miałam miec pierwsze spotkanie z polozna...to kazali mi tylko zrobic test i dac znac czy wyszedl negatywnyRobili Ci tutaj USG po poronieniu czy tylko badanie krwi? Właśnie nie wiem co zrobić czy zgłosić to poronienie do GP i czy w ogóle zlecą mi jakieś badania po.Ja też końcówka maja ,28 tyko rocznik inny
KatJak
Nie, to ta immunolog mi zleciła. Moja gin ma zupełnie inne zdanie na ten temat.A to jest ta ginka co chciała ci odstawić?
reklama
marsi89
Tak jak moja mama 21 maj20-21 maja, mam nadzieję, że się uda, bo 21 maja są urodziny męża więc to byłby najlepszy prezent
Ja suplementuje cały rok witd3 2000. Jak byłam z córką w tamtym roku na blinasie to lekarka powiedziała że mamy tu tak mało słońca że cały rok spokojnie można suplementowacDziewczyny mam pytanie, czy suplementowalyscie jakoś szczególnie podczas starań witaminę d3 czy dopiero w ciąży? Orientujecie się czy to może mieć wpływ na powodzenie starań? endokrynolog na jutrzejsza kontrolna wizytę kazała mi jeszcze zbadać poziom i zobaczymy co powie, ale przy normie 30-100 mam tylko 33 wiec chyba niezbyt wspaniały wynik tsh spadło czyli to ok ale ciekawe co z ta witamina.