reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jestem w trakcie zmiany ginekologa własnie :( więc nie mam kontaktu żadnego. Jak się okaże, że jestem w ciąży to zadzwonię do tej dawnej ginekolog, żeby się wypowiedziała. Wtedy napewno Wam napiszę co i jak :)

Haha, no to może uda się wcześniej zajść w ciążę :D
Kiedy testujesz?

reklama
ooo to już zaraz! i jak się czujesz? nie wariujesz? ja najchętniej już bym testowała :D nie wiem czym myśli zająć
Nie wariuje, bo liczę od początku że ten cykl jest stracony bo owu bardzo szybko niby wyszła 8dc a i z lewej strony a tam nie mam jajowodu. Objawów nie mam żadnych innych niż przed @

Nie wariuje, bo liczę od początku że ten cykl jest stracony bo owu bardzo szybko niby wyszła 8dc a i z lewej strony a tam nie mam jajowodu. Objawów nie mam żadnych innych niż przed @
Mimo wszystko trzymam kciuki! <3 wierzę w cuda :) nam ostatnim razem się udało w cyklu, który też uznałam za stracony i w ogóle nawet nie myślałam o ciąży, bo mieliśmy przeprowadzkę.

Dziewczyny mam pytanie, czy suplementowalyscie jakoś szczególnie podczas starań witaminę d3 czy dopiero w ciąży? Orientujecie się czy to może mieć wpływ na powodzenie starań? 🤔 endokrynolog na jutrzejsza kontrolna wizytę kazała mi jeszcze zbadać poziom i zobaczymy co powie, ale przy normie 30-100 mam tylko 33 wiec chyba niezbyt wspaniały wynik 😞 tsh spadło czyli to ok ale ciekawe co z ta witamina.

Dziewczyny czy przed badaniem glukozy i insuliny (nie krzywej) muszę odstawić metformine? Lekarz nic nie wspomniał i teraz się zastanawiam .

@Katrinaka trzymam bardzo kciuki ❤️

Dziewczyny mam pytanie, czy suplementowalyscie jakoś szczególnie podczas starań witaminę d3 czy dopiero w ciąży? Orientujecie się czy to może mieć wpływ na powodzenie starań? 🤔 endokrynolog na jutrzejsza kontrolna wizytę kazała mi jeszcze zbadać poziom i zobaczymy co powie, ale przy normie 30-100 mam tylko 33 wiec chyba niezbyt wspaniały wynik 😞 tsh spadło czyli to ok ale ciekawe co z ta witamina.
Ja suplementowalam wcześniej. 33 to niziutko, zdecydowanie przydałoby się podnieść do góry ;) I to nie tylko pod kątem staran czy ciąży, ale lepiej organizm funkcjonuje mając wyższy poziom wit. D ;)

reklama
Ja suplementuje cały rok oprócz wakacyjnych msc.
Mówią, że poziom wit d3 ma w jakiś stopniu na starania.
Dziewczyny czy przed badaniem glukozy i insuliny (nie krzywej) muszę odstawić metformine? Lekarz nic nie wspomniał i teraz się zastanawiam .

@Katrinaka trzymam bardzo kciuki ❤️
Kurcze ja zawsze brałam, bo endo mi nie kazał odstawiać ale w ciąży to nie wiem.
Ostatnio coś mi wspomniał, że jak zajdę to nie wyślę mnie na krzywą, bo przy metforminie to bezsensu 🤷‍♀️

Do góry