reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kurczę ja mam ten sam dylemat. Przeszłam covid w grudniu ale wygląda na to że nie mam już przeciwciał :( Najpierw lekarka POZ zabroniła szczepić, gin tez stwierdził że skoro przeszłam to powinno byc ok a przy moich mutacjach trochę się obawiam szczepionki...ale biję się z myślami...bo też bym nie zdążyła z 2 dawką...
Zapisz się na pfizera lub modernę, to są szczepionki MRNA i one są bezpieczniejsze; ryzyko zakrzepów jest mniejsze

reklama
Dzisiaj trochę gorzej, rano tak mnie przydusiło, że straciłam przytomność, zwiększyli mi tlen i jest już lepiej🙂
Szczepcie się jeśli możecie ❤️ ja nie miałam takiej opcji przed ciążą bo dla emojego rocznika 90 wtedy nie było szczepionek.
Ja idę dziś na szczepienie. Tak mi strasznie szkoda, ze to przechodzisz ciężko :( trzymam mocno kciuki za Ciebie i dzidzie, razem dacie radę ❤️

Doczytalam ze zostawiasz metę i moim zdaniem to dobra decyzja :)

Osobiście nie robi nigdy testów owu ale z tego co tu dziewczyny pisały, testy owu robi się do pierwszego pozytywu, bo potem już wychodzą różne kwiatki :p

Jeśli się okaże że jesteś w ciąży to najwyżej przesuną co 2 dawkę. Na pewno to zrozumieją ;)
to wiele tłumaczy bo dziś rano znowu pik xD

reklama
Dzisiaj trochę gorzej, rano tak mnie przydusiło, że straciłam przytomność, zwiększyli mi tlen i jest już lepiej🙂
Szczepcie się jeśli możecie ❤️ ja nie miałam takiej opcji przed ciążą bo dla mojego rocznika 90 wtedy nie było szczepionek.
Właśnie się zapisałam na Modernę na 19.5 :) Trzymaj się :*

Do góry