reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nawet nie wiem od czego zacząć. Czułam się coraz gorzej z każdym dniem coraz wyższa temperatura, większy kaszel, nie byłam w stanie jeść, samodzielnie pójść do łazienki. Gorączka dochodziła do 39stopni. Codziennie miałam teleporady, zaproponowane leczenie nie przynosiło ulgi. Wegetowałam. Wczoraj dostałam takich duszności, że mąż dzwonił na pogotowie, oczywiście go zbywali tekstami, że saturacja 93 to bardzo ładna saturacja, że nawet 80 to dobra saturacja. Mąż nie odpuścił przyjechali ratownicy medyczni i stwierdzili, że muszę jechać do szpitala. Dyspozytor kazał im zawieźć mnie do Narutowicza i znowu do tej przeklętej izolatki. Na miejscu okazało się, że Narutowicz nie chciał mnie przyjąć i czekałam w karetce pod tlenem 3h. Odesłali karetke do Szpitala Uniwersyteckiego, gdzie też nie chcieli mnie przyjąć bo miałam być przyjęta w Narutowiczu. W końcu się zlitowali, odpowiednio się mną zajeli. Od razu dostałam kroplówki, zatrzymali mnie na oddziale, cały czas jestem pod tlenem, strasznie mnie dusi kaszel, nie mogę jeść, nie mogę się podnieść. Mam zmiany na płucach, mam dostac antybiotyk, sterydy i przeciwzakrzepowe w zastrzykach. Zarodek żyje, urósł - ma 17mm, miałam usg przez powłoki brzuszne. Ja się czuje najgorzej. Teraz dostałam jedzenie ale podnieść się nie mogę, każdy najmniejszy ruch powoduje atak duszności taki jakbym miała wypluć płuca.
Przerażajace :( wysyłam Ci duża dawkę siły i pozytywnej energii! Trzymaj się ciepło 🌞

reklama
Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było... Dalam sobie na luz ze wszystkim. Tak jak mówiłam po poronieniu nie siedzieliśmy w kalendarzu, wyszliśmy z założenia co ma być to będzie... Poronienie 7 marzec Pierwsza @ po łyżeczkowaniu 8 kwiecień. Planowo @ powinna być jutro ale od tygodnia ciągnęło mnie w podbrzuszu i czułam się osłabiona. Dziś rano wykoanalalm test że względu na moje słabe samopoczucie... I nie wiem czy tylko ja tu coś widzę? Czy oprócz gorszego samopoczucia mam omamy... Help!!!

Załączniki

• Screenshot_20210505_081431_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210505_081431_com.android.gallery3d.jpg
    442,5 KB · Wyświetleń: 94
Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było... Dalam sobie na luz ze wszystkim. Tak jak mówiłam po poronieniu nie siedzieliśmy w kalendarzu, wyszliśmy z założenia co ma być to będzie... Poronienie 7 marzec Pierwsza @ po łyżeczkowaniu 8 kwiecień. Planowo @ powinna być jutro ale od tygodnia ciągnęło mnie w podbrzuszu i czułam się osłabiona. Dziś rano wykoanalalm test że względu na moje słabe samopoczucie... I nie wiem czy tylko ja tu coś widzę? Czy oprócz gorszego samopoczucia mam omamy... Help!!!
Ja też coś tu widzę ;)

Też coś widzę [emoji7][emoji3059]
A beta po łyżeczkowaniu spadła wcześniej do 0?

gratuluje!!!!

reklama
Do góry