reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jestem :-)
Wczoraj męczyłam się z twardym brzuchem ale juże jest ok - to pewnie przez stres...
Powiem Wam przepis jak to zrobić - podchodzicie sobie do lodówy i bierzecie lek - najlepiej jak się jest już śpiącym - wtedy myślenie jest spowolnione :-D Następnie nie kładziecie się aby sobie go zaaplikować tylko robicie to na stojąco - w pewnym momencie czujecie, że coś jest jednak nie tak:szok: lecicie po lusterko i oglądacie się od dołu i próbujecie to wyjąć ale jest już za późno :-D Oto cały sekret :-D
Ewelka;
Dobrze,że Znalazłaś nasze forum - Znajdziesz tutaj wiele zrozumienia i ciepła :-) Następnym razem będzie dobrze - tak mi obiecał mój gin i teraz 3mam go za słowo :-)
Ika;
wierzę, żę jeszcze jeden krok i Niunia będzie przy Tobie :-) Jak na tą chwilę, to pewnie dobrze jej w Twoim przytulnym brzuszku :-)
Pamiętem jak nasza Ania czekała na Michasia :-) No i proszę, Michaś już się do Ani uśmiecha:-)
e-mamcia;
Cieszę się, że sprawy Rodzinne już się poukładały :-) z całą pewnością przyjdzie czas na resztę.
Może jak przyjdzie wiosna... troszeczkę ładniej będzie wyglądał świat i wszystko będzie takie sprzyjające ... Zobacz ile jest tutaj Dzieci poczętych wiosną :-)
Jeżyku;
co się stało, dlaczego płaczesz?
Daga;
ale mnie rozbawiłaś tymi dziurkami :-D:-D:-D ale to prawda - dlatego nastąpiła ta pomyłka :-)
Pogłaskaj brzusio od cioci :-)
Maggie,Berbelek,Izulka,Ptaszynka,Dlaczegotak,Cyprysiowa,Anulka, Gosia,Aga, Tolunia i wszystkie inne Babeczki, których nie wymieniłam - ściskam Was i pozdrawiam

reklama
Cze Dziewczynki,

troszke mnie nie bylo (komp mi padl) a tu tyle do nadrobienia!!! Ewelka witam Cie i wspolczuje, ze musialas do nas dolaczyc... ale tu u nas znajdziesz wsparcie! :)

Jezyku co z toba? Czego jestes smutna...

Ja zaczynam powoli lapac dola... coraz blizej do 24 lutego... az mi ciarki przechodza jak sobie to wszystko przypomne :-(

pozdrawia Was wszystkie

witam babeczki!
Pamiętacie mnie jeszcze??jakoś długo nie odzywałam się...ale poprostu nie chce mi się pisać..tak jakoś...
Witam nowe dziewczyny..,szkoda że musiałyście się tu znaleść...zobaczycie ze i wy będziecie mieć swoje kruszynki..Ja mam już dwa aniołki w niebie..i wiem że czuwaja nade mna,i moja rodzinką..
Tak trochę poczytałam ..i widzę ,że niezłe z was agentki(daga,Joanna..):-D!..
maggi więc trzymamy kciuki!!!..
Ania juz ma Michałka przy sobie...teraz pewnie kolej na Ike-s...no i później Daga ..no chyba że ja będę pierwsza;-)..Mnie też już ciężko,i ciągnie mnie do dołu..Jutro mam wizytę to może się coś dowiem konkretniejszego...
Pozdtawiam was wszystkie serdecznie!
Może jeszcze się odezwę..w niedługim czasie.
Buźka!:happy2:

Nie bylo raptem 2 dni, a tu prosze, tyle nowych postow :-).

Dagus. Ikus i Ewus Usciski dla Was w ``pierwszej kolejnosci``, w koncu powinnyscie byc najbardziej uprzywilejowane :tak: :tak:. Bardzo mocno trzymam kciuki.

Jezyk, Kochanie, czemu placzesz, czy mozna Ci jakos pomoc? Przytulam Cie skarbie po matczynemu ;-).

Ewelka! Witaj! Bardzo Ci wspolczuje z powodu Twojej straty i mocno przytulam. Ale dobrze, ze udalo Ci sie tu trafic.. ja ty jestem od miesiaca i bardzo sobie chwale :-D. Znalazlam tu prawdziwe zrozumienie i wsparcie.
Dlaczegotak superwiadomosci i supermezus :-) Bardzo ladny cytat wynalazlas!

Ptaszynka, czasem niesmialo podpatruje na lipcowkach co u dziewczyn slychac i widzialam zdjecia Twojego brzusia i Dzidzi! Przefajne!

Joas! Tak jest, przebilas Dagusie ta tableteczka :szok:. A moze na katarek tez pomogla???? Zartuje, dobrze, ze sie nic nie stalo. Mam nadzieje, ze sie czujesz lepiej :-D. Buzka!

Cyprysiowa, Aga, Izulka, Berbelek, Tolus, e_mama, Muffy :-) :-) :-) :-) :-).:-)

I dla wszystkich pozostalych :-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

P.S: W Finlandii Walentynki przerobiono na Ystävänpäivä czyli Dzien przyjaciol (moze dlatego, ze oni tak bardzo romantyczni nie sa ;-)). Tak wiec zycze Wam kochane przyjaciolki spelnienia marzen, zwlaszcza tych naszych wspolnych. Sciskam Was mocno

Ostatnia edycja:
Witajcie kobietki,
bardzo Wam dziękuję za serdeczne przyjęcie mnie do Waszego grona i za miłe i pełne pokrzepienia słowa.
Ja teraz czekam na drugą @ a potem jeśli wszystko będzie dobrze, to....:-)zobaczymy co się bedzie działo.

Muffy - mi teraz smutnawo w każdy piątek, jak mija kolejny tydzień od pozegnania naszej kruszynki.

Maggie - trzymam kciuki za II:-)
a jak Ci się w ogóle mieszka w tej Finlandii, nie za zimno? Ja mam dobrego kolegę (Fina) w Kemi ( tam to dopiero musi być zimno :baffled:).

Joasiu - ja też jestem ze Szczecina:-) i mój gin też mi powiedział ze nastęnym razem będzie dobrze (trzymam się tego teraz z całych sił).

Pozdrawiam wszystkie serdecznie a tym, które zbliżają się do mety życzę bezbolesnego i bezproblemowego rozwiązania :-)!!!

hej
Maggie No to 2 kreseczki nie?? :tak:A powiedz co to za test?

Jezyk smutasie gdzie jesteś? Co sie stało?:-(
Nie pamietam co jeszcze miałam napisać :zawstydzona/y:
Od czasu zabiegu jak mnie lekarz postraszył ze poronienie mogło wystapic przez zwylu katar itd biore codziennie rutinoskorbin, chodzę w ciepłych skarpetkach i pijam duzo herbatki ;-)a i tak co rano jak sie budzę tak mnie drapie w gardle. i cały czas mam taki mały katar.Jak się tego pozbyć? hmmm

hej laseczki ! Ja znowuuuu po wizycie tym razem w przychodni i po L4 ! Dzisiaj odebrałam bardzo ważne wyniki badań , bo oprócz krwi i moczu to miałam robionego Coombsa ( ja mam Rh " -" a mąż Rh " +" ) mieliśmy podejrzenie o konflikt serologiczny, na szczęscie nie wykryto przeciwciał co oznacza tyle , że nie mamy konfliktu serologicznego !!!! :laugh2::laugh2::laugh2: Pozostałe wyniki też super ! ginek mnie zbadał i powiedział że dno macicy jest już na tyle wysoko , a szyjka jest ładna i długa ,że możemy się z mężem tulic do woli ! ;-)
Pozdrawiam Was wszystkie i milusich Walentynek życze ! to dobra okazja wiecie na co .... ( to było do staraczek :-p )

Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo miłości

Załączniki

• 1.gif
    1.gif
    23,9 KB · Wyświetleń: 100
Witam się Walentynkowo!!!!

Proszę, proszę jaki ruch na wątku:-)

Maggie - ja bym jednak poczekała z testem do poniedziałku, wiesz że czasami test nie wychodzi w dniu spodziewanej @ a dzień później tak; trzymam kciuki za piękne II

Ewulka - witaj:-)

Dlaczegotak - to swietnie,ze wszystko ok.; teraz do pracy kobieto;-);-):-D

Daga - udało Ci się z tymi dziurkami:laugh2:

Cyprysikowa - a może to katar z uczulenia??

Jeżyk - głowa do góry :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Wszystkim życzę udanych Walentynek:-):-):-):-):-):-):-) (może za jakiś czas pojawią się walentynkowe Maluszki:tak::tak::tak:)

reklama
Dzięki dziewczyny za to że jsteście , że mogę sobie pobeczeć i żadna z was mnie skrytykuje za to. nachodzą mnie nieraz takie dni że szkoda gadać przespałabym je wtedy ale tak się niestety nie da
to mnie dobiło

[FONT=&quot]Odmawiaj za mnie troskliwie pacierze,[/FONT]
[FONT=&quot]Bo Anioł Stróż nie czuwa już nade mną,[/FONT]
[FONT=&quot]Bo w jednej chwili wierzę i nie wierzę,[/FONT]
[FONT=&quot]Bo o ratunek wołam zawsze - nadaremno...[/FONT]

[FONT=&quot]Odmawiaj za mnie troskliwie pacierze,[/FONT]
[FONT=&quot]Bo nie wiem, jak długo zniosę samotność w udręce,[/FONT]
[FONT=&quot]Bo ludziom w oczy spojrzeć nie potrafię szczerze,[/FONT]
[FONT=&quot]Bo się uśmiecham, gdy mi pęka serce... [/FONT]

[FONT=&quot]Osieroconą matkę rozpoznasz po oczach[/FONT]
[FONT=&quot]co się łzami dławią na widok niemowląt[/FONT]
[FONT=&quot]Rozpoznasz ją po zapachu smutku[/FONT]