reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja się kłuję od października i ani śladu nie mam, siniaki może że dwa razy miałam.
O super, to może będziesz mi robić ? [emoji38]

To mój rekordowy siniak.
IMG_20210122_105539.jpeg

Dziewczyny jutro mam sono-hsg w klinice. Podnieście na duchu bo się martwię. Myślałam że to będzie w znieczuleniu jak miałam histeroskopię ale jak się zapisywałam to Pani powiedziała że na ogół robią bez znieczulenia. Kazali mi wziąć 2 tabletki paracetamolu 2 h przed zabiegiem. No i trochę się boję. Już zaczynam świrować czy nie wziąć ketonalu czy coś. Za chwilę się skończy tym że przedawkuję 🤣 ratujcie.
Nie martw się 😘 to nie jest takie straszne, mało przyjemne ale do zniesienia. Ja nawet żadnych leków nie brałam przed. Wiadomo że jeżeli są niedrożne to może boleć ale wszystko do zniesienia.

Dziewczyny jutro mam sono-hsg w klinice. Podnieście na duchu bo się martwię. Myślałam że to będzie w znieczuleniu jak miałam histeroskopię ale jak się zapisywałam to Pani powiedziała że na ogół robią bez znieczulenia. Kazali mi wziąć 2 tabletki paracetamolu 2 h przed zabiegiem. No i trochę się boję. Już zaczynam świrować czy nie wziąć ketonalu czy coś. Za chwilę się skończy tym że przedawkuję 🤣 ratujcie.
Trzymam kciuki, nie wiem jak to boli ale dasz radę, silna babko

reklama
Do góry