coca
Fanka BB :)
To jest legalne i się nazywa Niepokalanek pospolity . On naturalnie podnosi progesteon i wyrównuje okres
I rzeczywiście działa? Sprawdzalas proga? Plamisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest legalne i się nazywa Niepokalanek pospolity . On naturalnie podnosi progesteon i wyrównuje okres
Ostatnio sprawdzałam progesteron i rzeczywiście trochę jest lepiej . Tylko skutek uboczny że bardziej mnie mdli ale da się znieśćI rzeczywiście działa? Sprawdzalas proga? Plamisz?
A lekarz zalecił Ci jakaś konkretną firmę? Tabletki czy herbata? Zastanawiam się czy nie kupićTo jest legalne i się nazywa Niepokalanek pospolity . On naturalnie podnosi progesteon i wyrównuje okres
I Prolaktyna była w normie ? Po pozytywnym teście odstawiałaś od razu ?Ja miałam podwyższona, mój mąż tez. Braliśmy razem dostinex przez całe starania
Ostatnio sprawdzałam progesteron i rzeczywiście trochę jest lepiej . Tylko skutek uboczny że bardziej mnie mdli ale da się znieść
Nie mam pojęcia, zapytaj w aptece gdzieś czy to zamiennik.Dziewczyny z metformina. Biorę glucophage 3×1 oraz brałam jeszcze glucophage xr na noc ale już się skończył. Czekam na wizytę. Mam w domu metformax o przedłużonym uwalnianiu czy mogę go brać jako zamiennik glucophage xr? Jak myślicie. Czytam tak o nich i niby to to samo. Ale czy to aby na pewno można mieszać?
Ogólnie ja biorę jako herbatę i lekarz mi o tym wspominał . Ale też są tabletki z tego co wiem . Wystarczy zapytać w aptece albo przez internet zamówićA lekarz zalecił Ci jakaś konkretną firmę? Tabletki czy herbata? Zastanawiam się czy nie kupić
A powiedz czy ta owulację miałaś monitorowana u lekarza czy po prostu onserwujess organizm i wiesz że była ? Bo może właśnie teraz są dni płodne, coś się mogło przesunąć ?Hej dziewczyny nie wiem co myśleć . Za 11dni mam mieć okres . Tymczasem szyjka macicy jest głęboko w pochwie tak że ledwo mogę ją dotknąć i jest naprawdę taka miękka . Na dodatek jest biały gęsty śluz . Dodam że śluz nie wygląda jak twarożek ani nie ma nieprzyjemnego zapachu . Wcześniej miałam skorcze jakby na dole brzucha ale ustały . Nie mam też żadnych dolegliwości bólowych ani swędzenia . Któras może wiedzieć o co chodzi ?