Miałaś zabieg łyżeczkowania? Donosiłas ciaze?Ja po biochemicznej zaszłam odrazu , nie doczekałam @[emoji2960]
reklama
monika1708
Fanka BB :)
Nie, poprosi była ciążą biochemiczna i przyszła miesiączka. Następnej miesiączki już nie doczekałam.Miałaś zabieg łyżeczkowania? Donosiłas ciaze?
Donosilam i mam zdrowa córkę @Humhum tak samo [emoji846]
Załączniki
Ostatnia edycja:
Imagi_nacja
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny. Niedługo mamy starania z accofilem. Chciałam zapytać jak go braliście? W brzuch? Miałyście jakieś odchyły w morfologii po tym? I czy wam pomógł?
Nie, poprosi była ciążą biochemiczna i przyszła miesiączka. Następnej miesiączki już nie doczekałam.
Donosilam i mam zdrowa córkę @Humhum tak samo [emoji846]
Dziewczyny, Julka pozdrawia [emoji846]Zobacz załącznik 1239456
A to jednak co innego. Szukam kobiet, które zaszły zaraz po zabiegu
G
gość _199
Gość
Moja przyjaciółka zaszła od razu po zabiegu i wszystko z ciążą ok, mała ma już 3.5 rokuMiałaś zabieg łyżeczkowania? Donosiłas ciaze?
Super, dziękuje! To może jednak nie wstrzymam się do @. To czekam na owulacje która ma być za około 9 dni.Moja przyjaciółka zaszła od razu po zabiegu i wszystko z ciążą ok, mała ma już 3.5 roku
G
gość _199
Gość
Zbadaj betę czy już spadła, żebyś nie miała wątpliwości czy to stara czy nowa ciąża. U gina byłaś na kontroli ?Super, dziękuje! To może jednak nie wstrzymam się do @. To czekam na owulacje która ma być za około 9 dni.
A powiedzcie proszę w którym dniu cyklu powinnam zrobić progesteron jeśli mam cykle 30 dniowe? Lekarka nie zleciła mi badanie poziomu progesteronu, brałam luteinę dopochwowo 100mg 2x1, skończyło się opakowanie, powiedziała, że już nie muszę brać (bez badań), po 2 dniach poroniłam :/
Na kontrole mam 5 marca (3 tyg po zabiegu) ale wtedy to już po owulacji.Zbadaj betę czy już spadła, żebyś nie miała wątpliwości czy to stara czy nowa ciąża. U gina byłaś na kontroli ?
Dzwoniłam do niego, żeby przyspieszyć wizytę w celu sprawdzania czy macica się wygoiła to odradzał ze staraniem i ze mam odczekać 6 tygodni.
reklama
G
gość _199
Gość
To może poczekaj do pierwszej miesiączki, osobiście balabym się starać jeżeli nie byłabym pewna, że w środku jest ok, oczywiście to twoja decyzja.Na kontrole mam 5 marca (3 tyg po zabiegu) ale wtedy to już po owulacji.
Dzwoniłam do niego, żeby przyspieszyć wizytę w celu sprawdzania czy macica się wygoiła to odradzał ze staraniem i ze mam odczekać 6 tygodni.
Nie wiadomo kiedy będzie owulacjs, dziewczyny tu po 6tygodni na miesiączkę czekają.