reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Miałaś zabieg łyżeczkowania? Donosiłas ciaze?
Nie, poprosi była ciążą biochemiczna i przyszła miesiączka. Następnej miesiączki już nie doczekałam.
Donosilam i mam zdrowa córkę @Humhum tak samo [emoji846]

Załączniki

• IMG_20210209_120645.jpeg
    IMG_20210209_120645.jpeg
    96,8 KB · Wyświetleń: 96
Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny. Niedługo mamy starania z accofilem. Chciałam zapytać jak go braliście? W brzuch? Miałyście jakieś odchyły w morfologii po tym? I czy wam pomógł?

A powiedzcie proszę w którym dniu cyklu powinnam zrobić progesteron jeśli mam cykle 30 dniowe? Lekarka nie zleciła mi badanie poziomu progesteronu, brałam luteinę dopochwowo 100mg 2x1, skończyło się opakowanie, powiedziała, że już nie muszę brać (bez badań), po 2 dniach poroniłam :/

Zbadaj betę czy już spadła, żebyś nie miała wątpliwości czy to stara czy nowa ciąża. U gina byłaś na kontroli ?
Na kontrole mam 5 marca (3 tyg po zabiegu) ale wtedy to już po owulacji.
Dzwoniłam do niego, żeby przyspieszyć wizytę w celu sprawdzania czy macica się wygoiła to odradzał ze staraniem i ze mam odczekać 6 tygodni.

reklama
Na kontrole mam 5 marca (3 tyg po zabiegu) ale wtedy to już po owulacji.
Dzwoniłam do niego, żeby przyspieszyć wizytę w celu sprawdzania czy macica się wygoiła to odradzał ze staraniem i ze mam odczekać 6 tygodni.
To może poczekaj do pierwszej miesiączki, osobiście balabym się starać jeżeli nie byłabym pewna, że w środku jest ok, oczywiście to twoja decyzja.

Nie wiadomo kiedy będzie owulacjs, dziewczyny tu po 6tygodni na miesiączkę czekają.

Do góry