reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Śpi sobie grzecznie, w szpitalu to był aniołek, ale w domu już pokazuje rogi. Najlepiej śpi mu się przy mamie, a miało być dziecko łóżeczkowe 🤣

Znajdź dobrego lekarza miesiąc w tą czy tamtą to niewiele, a jak znajdziesz dobrego specjalistę to będziesz się czuła lepiej psychicznie w ciąży. Najważniejsze to ufać swojemu lekarzowi.
Cudny noworodzio ❤❤ w szpitalu to dzieci zmeczonr po porodzie i nowym otoczeniem 😅 w domu czują się bezpiecznie. To naturalne. Oj to ja nie zakładałam że moja gwiazda bedzie spac w lozeczku. Mialam dostawkę do 3 miesiaca jak dało się ja po godzinnym albo całodniowym karmieniu odlozyc. Potem byla juz kumata i sie nie dala 😅 więc od tego czasu śpimy razem.

reklama
Dziewczyny pamiętacie jak pisałam o mojej becie 2 dni temu?

1 dc - 5 stycznia
8 dc- 12 stycznia owulacja
22 dc - 26 stycznia- beta 378
29 dc - 2 lutego- beta 8219
31 dc - 4 lutego- beta 21398

Co myślicie? Mam się cieszyć że rośnie? Czy za mocno ? To może być zaśniad? Ciąża mnoga ? Lekarz dopiero za 10 dni.

Pomóżcie proszę mi uporządkować myśli i emocje [emoji173]
Spokojnie, jak dla mnie przyrost jest okej. Przy takiej becie będzie już widać pęcherzyk w macicy :)

nie mam, bo bąbel jednak śpi ze mną, a nie chce go podpinać do tego monitora co do pieluszki jest. Za dużo okablowania wokół dziecka też chyba niedobrze.
No tak, jak śpi z Tobą to inna historia :) też myślę że kabelki mogą być niebezpieczne. Moja spała w dostawce i miała ten monitor pod materac, tylko musiałam dostawke odsunąć od swojego łóżka o kilka cm, żeby monitor nie wylapywal mojego oddechu ;)

Dziewczyny odebrałam dziś wynik histopatologiczny po poronieniu. Czy miałyście napisane, że wynik jest prawidłowy czy tak jak u mnie coś "po chińsku" 🙈
Też po chińsku. Ale twój jest prawidłowy. Nie ma tam zasniadu, A to najważniejsze :) wskazuje to po prostu że była ciąża i tyle ;)

@Charlotte21 wiem że immunologia, a co do Hashimoto to mam letrox dość dużą dawkę bo 75 na zmianę ze 100. Jestem też na diecie bezglutenowej bo niby przy hashi trzeba.
Komórki NK mam zamiar badać w przyszłym tygodniu. Też boje się że to tu może być problem.

reklama
No tak, jak śpi z Tobą to inna historia :) też myślę że kabelki mogą być niebezpieczne. Moja spała w dostawce i miała ten monitor pod materac, tylko musiałam dostawke odsunąć od swojego łóżka o kilka cm, żeby monitor nie wylapywal mojego oddechu
Ja dostawki nie kupiłam, bo obiecałam sobie, że będzie w łóżeczku spać sam, ale cesarka mnie jednak pokonała :(

Do góry