reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Śpi sobie grzecznie, w szpitalu to był aniołek, ale w domu już pokazuje rogi. Najlepiej śpi mu się przy mamie, a miało być dziecko łóżeczkowe 🤣

Znajdź dobrego lekarza miesiąc w tą czy tamtą to niewiele, a jak znajdziesz dobrego specjalistę to będziesz się czuła lepiej psychicznie w ciąży. Najważniejsze to ufać swojemu lekarzowi.
Cudny noworodzio ❤❤ w szpitalu to dzieci zmeczonr po porodzie i nowym otoczeniem 😅 w domu czują się bezpiecznie. To naturalne. Oj to ja nie zakładałam że moja gwiazda bedzie spac w lozeczku. Mialam dostawkę do 3 miesiaca jak dało się ja po godzinnym albo całodniowym karmieniu odlozyc. Potem byla juz kumata i sie nie dala 😅 więc od tego czasu śpimy razem.

reklama
Dziewczyny pamiętacie jak pisałam o mojej becie 2 dni temu?

1 dc - 5 stycznia
8 dc- 12 stycznia owulacja
22 dc - 26 stycznia- beta 378
29 dc - 2 lutego- beta 8219
31 dc - 4 lutego- beta 21398

Co myślicie? Mam się cieszyć że rośnie? Czy za mocno ? To może być zaśniad? Ciąża mnoga ? Lekarz dopiero za 10 dni.

Pomóżcie proszę mi uporządkować myśli i emocje [emoji173]
Spokojnie, jak dla mnie przyrost jest okej. Przy takiej becie będzie już widać pęcherzyk w macicy :)

nie mam, bo bąbel jednak śpi ze mną, a nie chce go podpinać do tego monitora co do pieluszki jest. Za dużo okablowania wokół dziecka też chyba niedobrze.
No tak, jak śpi z Tobą to inna historia :) też myślę że kabelki mogą być niebezpieczne. Moja spała w dostawce i miała ten monitor pod materac, tylko musiałam dostawke odsunąć od swojego łóżka o kilka cm, żeby monitor nie wylapywal mojego oddechu ;)

Dziewczyny odebrałam dziś wynik histopatologiczny po poronieniu. Czy miałyście napisane, że wynik jest prawidłowy czy tak jak u mnie coś "po chińsku" 🙈
Też po chińsku. Ale twój jest prawidłowy. Nie ma tam zasniadu, A to najważniejsze :) wskazuje to po prostu że była ciąża i tyle ;)

@Charlotte21 wiem że immunologia, a co do Hashimoto to mam letrox dość dużą dawkę bo 75 na zmianę ze 100. Jestem też na diecie bezglutenowej bo niby przy hashi trzeba.
Komórki NK mam zamiar badać w przyszłym tygodniu. Też boje się że to tu może być problem.

reklama
No tak, jak śpi z Tobą to inna historia :) też myślę że kabelki mogą być niebezpieczne. Moja spała w dostawce i miała ten monitor pod materac, tylko musiałam dostawke odsunąć od swojego łóżka o kilka cm, żeby monitor nie wylapywal mojego oddechu
Ja dostawki nie kupiłam, bo obiecałam sobie, że będzie w łóżeczku spać sam, ale cesarka mnie jednak pokonała :(

Do góry