K
Katijah
Gość
O widzisz, poczekaj spokojnieSpokojnie, często się zdarzają torbiele. Zwykle po @ znikają same
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O widzisz, poczekaj spokojnieSpokojnie, często się zdarzają torbiele. Zwykle po @ znikają same
No właśnie... niby ma dostać to usg od kliniki itp ale trochę się martwie bo wiecie jak to jest czasami lekarz coś wypatrzy przybliży sobie itp a tak to już jednak nie ma jak....Wolałabym żeby lekarz robił
Spokojnie, często się zdarzają torbiele. Zwykle po @ znikają same
Mam nadzieję, ze tak będzie bo ta torbiel ma 5 cm , gdzies czytałam, że to już powinno się usuwać laparoskopowo. Wtedy będę musiała znowu odczekać ze staraniamiO widzisz, poczekaj spokojnie
Ja też nie zamierzam następnym razem. Na hasło 'beta' po tych 15 które zrobiłam do tej pory, a jeszcze ze 3 mnie czekają żeby zobaczyć czy spadła do 0, mam urzyg.Ja bym nie badała, dla mnie to trauma była
Tez bym zrobiła przyrost. Lekarka prowadząca kazała mi drugi raz zrobić przyrost, to już to olałam.Ja bym zrobiła jeden przyrost, ale tylko jeden. Jak będzie okej to czekaj do usg
@monika1708 próbowałam zapisać się do invicty do dr.Kunickiego. Okazuje się że w związku z koronawirusem można się z nim umówić tylko na videokonferencję a na usg trzeba jechać wcześniej i usg robi położna.
Jak myślicie czy to ma sens?
No właśnie też mi się tak wydaje. Trochę dziwne to wszystko. Słabo myślałam że już mam sprawę rozwiązaną i że faktycznie lekarz z polecenia ale skoro to tylko przez video w tej chwili jest opcja z nim sie spotkac to boje sie ze znowu czas strace...Szczerze nie poszłabym na usg do położnej. Nigdy w życiu. Uważam nie obrażając nikogo, że położna nie ma kompetencji lekarza ginekologa.
No właśnie też mi się tak wydaje. Trochę dziwne to wszystko. Słabo myślałam że już mam sprawę rozwiązaną i że faktycznie lekarz z polecenia ale skoro to tylko przez video w tej chwili jest opcja z nim sie spotkac to boje sie ze znowu czas strace...
No wiem wiem zapytałam w innych wątkach o jakiegoś poleconego lekarza bo nie chcę znowu stracić czas na przypadkowego.No nie rozumiem też tego zasłaniania się ciągle korona. Prywatnie i kliniki normalnie pracują No ja bym nie poszła na usg do położnej to na pewno więc chyba musisz poszukać kogoś innego.
Sorki jak długo czekasz żeby beta była zerowa?Ja też nie zamierzam następnym razem. Na hasło 'beta' po tych 15 które zrobiłam do tej pory, a jeszcze ze 3 mnie czekają żeby zobaczyć czy spadła do 0, mam urzyg.