Truskawka9119
Fanka BB :)
Powiedzcie mi dziewczyny jak się suplementujecie? Sam Kwas foliowy, czy coś typu Pregna Start? (dużo tego na rynku) Czy może bardziej naturalnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny wróciłam od nowego gin. Jestem zachwycona człowiekiem, jego kulturą osobistą, wiedzą i delikatnością.A jak dziś u lekarza? Ja jestem zadowolona z nowej Pani doktor. Czuję że ogarnia temat. Potwierdziła że w dobie korony też nie zaleca mi sterydów. Zostaje na intralipidzie. Heparyna cały czas podczas starań (bez przerwy od 1dc do owulacji). Do tego akard 150. I od pozytywnego testu progesteron dopochwowo i w zastrzykach podskórnych. Potwierdziła że jestem po owulacji. Jak się nie uda w dwa cykle zajść to mam wrócić i będziemy kombinować.
Dobre wiesciDziewczyny wróciłam od nowego gin. Jestem zachwycona człowiekiem, jego kulturą osobistą, wiedzą i delikatnością.
Przeanalizował moją historię ginekologiczną i
1.ciaza pozamaciczna nie zalicza się do poronienia
2.mam idealne wyniki morfologiczne i wszystkie choroby wirusowe wykluczył jako powód poronienia
3 prawdopodobnie powodem poronienia była to ciąża bliźniacza, która nie jest naturalną dla ludzi i kazda taka jest podwyższonego ryzyka.
Prawdopodobnie kosmowka nie wykształciła się prawidłowo.
4 najwięcej poronień jest w okresach jesienno zimowych także wszystkie, przeziębienia, grypy i inne mogą mieć wpływ na to
Po badaniu stwierdził
1.macica ładnie wyczyszczona i jestem po owulacji z lewego jajnika
2.pozwolil po pierwszej @ zacząć starania, bo organizm jest gotowy na ciążę, macica jest ukrwiona
3.to, że miałam owulację jest dobrym znakiem jeśli chodzi o hormony, więc narazie nie badamy
4.to, że zrobiłam sobie badanie na trombofilie jest ok, ale uważa, że u mnie z tym nie będzie problemu,bo 2 dzieci już mam.
Co dalej...
1.nie odstawiamy metforminy jak zajdę tylko stopniowo
2.wprowadzil mi kwas alfa lipinowy
3.wprowadzil acard 75
Fantastyczne informacje a powiedz mi czy jesteś z Warszawy? Bo jak tak to chętnie tez bym sie przeszła do niegoDziewczyny wróciłam od nowego gin. Jestem zachwycona człowiekiem, jego kulturą osobistą, wiedzą i delikatnością.
2.mam idealne wyniki morfologiczne i wszystkie choroby wirusowe wykluczył jako powód poronienia
3 prawdopodobnie powodem poronienia była to ciąża bliźniacza, która nie jest naturalną dla ludzi i kazda taka jest podwyższonego ryzyka.
4 najwięcej poronień jest w okresach jesienno zimowych także wszystkie, przeziębienia, grypy i inne mogą mieć wpływ na to
Po badaniu stwierdził
2.pozwolil po pierwszej @ zacząć starania, bo organizm jest gotowy na ciążę, macica jest ukrwiona
3.to, że miałam owulację jest dobrym znakiem jeśli chodzi o hormony, więc narazie nie badamy
4.to, że zrobiłam sobie badanie na trombofilie jest ok, ale uważa, że u mnie z tym nie będzie problemu,bo 2 dzieci już mam.
Co dalej...
3.wprowadzil acard 75
Mówił, że do ok 3-6 mscDobre wiesci
Myslicie, ze ten okres niby zwiekszonej plodnosci po porzednich ciazach/poronionych ile trwa?
Ja jestem z Dolnego ŚląskaFantastyczne informacje a powiedz mi czy jesteś z Warszawy? Bo jak tak to chętnie tez bym sie przeszła do niego
Oj szkoda, muszę takiego szukać u siebie ja w przyszłym tygodniu będę wiedzieć czy mam zielona światłoMówił, że do ok 3-6 msc
Ja jestem z Dolnego Śląska
Dziewczyny wróciłam od nowego gin. Jestem zachwycona człowiekiem, jego kulturą osobistą, wiedzą i delikatnością.
Po badaniu stwierdził
Co dalej...
3.wprowadzil acard 75
Super! To czekamy na Twój okres i kciuki zacisniete!
Mam nadzieje, że u mnie będzie jak u Ciebie nie chciałabym wracać do szpitalaPrzede mną była dziewczyna po łyżeczkowaniu i niestety ponownie musi być czyszczona, bo jakieś resztki zostały