Carry88
Moderator
U mnie było tak samo jak u @roki_1991 jakby mi dali tabletki to kazali leżeć kilka dni w szpitalu a ja nie chciałam więc wybrałam zabieg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli nawet jak samo się zaczęło od razu zabieg?
No najlepiej.Niekoniecznie. Mogą Cię nawet odesłać do domu żebyś poroniła samoistnie.
Po jakim czasie mogłaś się starać znowu?Ja trafiłam do szpitala z poronieniem zatrzymanym bez plamienia i krwawienia. Dostałam z 6-8 tabletek cycotec dopochwowo. Po 4 godzinach zaczęły się skurcze i krwawienie . Mimo że uważam że po tabletkach macica sama się oczyscila to po 12 godzinach bez badania usg żeby sprawdzić co i jak wzięli mnie na zabieg.
No najlepiej.
Plamienia mam od piątku w nocy, cała sobota jedynie na. Papierze a wczoraj wieczorem już więcej i w nocy na podpasce było. Ale narazie czysta krew bez skrzepów