reklama
roki_1991
Fanka BB :)
Wiki dobrze rósnie mi mój krasnal, A ja nie wiem gdzie ten czas ucieka za chwilę 1.5 roczkuZdecydowanie nie nadążam co więcej, i u mnie pojawił się problem z powiadomieniami i tak żyje w zawieszeniu
Najważniejsze że nadrobiła ❤ to też szybciutko, u nas 4,5 msca jeden po drugim wyszly, z tym że ząbkowanie 2 msce ją męczyło co to były za tygodnie
A jak Wikunia się miewa? ❤
Już @Destino wyjaśniła sytuację umów się na spokojnie na przyszły tydzień. A z tymi plamieniami, w sensie ze sprawdzaniem... Doskonale Cię rozumiem, mimo że u mnie plamień wcześniej przy poronieniu nie było i tka biegałam i sprawdzalam chyba każda z nas musi ten etap przejść.
Nie myśl od razu o genetyce, są jeszcze badania, w których można upatrywać przyczyn. Dziewczyny na pewno Ci podpowiedzą dobrze, ja totalnie nie w temacie badań, bo sama nie zdążyłam żadnych zrobić
@roki_1991 i @Destino no właśnie boje się, ze przyrost będzie niższy niż 100%. Generalnie chodzi o to, ze gin kazał betę sprawdzić tylko dziś i przyjść w czwartek (bo przyjmuje tylko we wtorki i czwartki :/) heparyny mam do niedzieli, także gdybym miała wizytę we wtorek 13.10, to na poniedziałek nie mam co wstrzykiwać tzn. Mam z poprzedniej ciąży neoparin 0,4 a teraz biore 0,6 i myśle czy by nie wziąć jednego dnia mniejszej dawki. Oczywiście jak będę miala wynik bety to napisze do niego, ale tez chciałam Was zapytac co myślicie o tym
Miałam pisać do poprzedniego posta o heparynie, ale napiszę tylko gratulacje :* mówiłam że będzie wysoko??Beta w piątek (4 dni temu) 115
Beta dziś 651
Umawiam się na czwartek
Tsh mocno skoczyło, bo mam 2,16 ale to zaraz zwiększy się dawkę letroxu i spadnie pewnie
Takaja123
Hej Dziewczyny,
Trochę z innej beczki pytanie...czy po poronieniu/ciąży wypadały Wam bardziej włosy? Domyślam się, że to sprawka hormonów. Na szczęście mam gęste włosy, jednak zastanawiam się co jeszcze warto brać, biore kwas foliowy (wlasnie jaki wg Was jest najlepszy podczas staran?), witamine b, c i d. Macie jeszcze jakieś sugestie? Co warto łykać po poronieniu i w trakcie przygotowywania się do kolejnej ciąży?
Oj tak po poronieniu włosy leciały mi garściami niestety. Późnej wszystko ustało. Brałam biotebal na włosy. Co do starań ja biorę zestaw miositogyn GT, oeparol biorę na poprawę śluzu on działa też na skórę i włosy, dodatkowo acard
@mohaaa piękna betę ❤ teraz już będzie tylko dobrze jakieś rady przy staraniach?
mohaaa
Hahahah nie wiem czy to dobra rada, ale my mieliśmy w tym miesiącu tylko 3x współżycie I jakoś się udałoOj tak po poronieniu włosy leciały mi garściami niestety. Późnej wszystko ustało. Brałam biotebal na włosy. Co do starań ja biorę zestaw miositogyn GT, oeparol biorę na poprawę śluzu on działa też na skórę i włosy, dodatkowo acard
@mohaaa piękna betę ❤ teraz już będzie tylko dobrze ❤ jakieś rady przy staraniach?
Nadzieja_31
GrstulacHahahah nie wiem czy to dobra rada, ale my mieliśmy w tym miesiącu tylko 3x współżycie I jakoś się udało
Po jakim czasie robiłaś betę, w którym dc?Beta w piątek (4 dni temu) 115
Beta dziś 651
Umawiam się na czwartek
Tsh mocno skoczyło, bo mam 2,16 ale to zaraz zwiększy się dawkę letroxu i spadnie pewnie
Jivka
Moderator
Beta w piątek (4 dni temu) 115
Beta dziś 651 [emoji7]
Umawiam się na czwartek
Super przyrost [emoji7] Pięknie [emoji7] To teraz czekamy na pierwsze fotki dzidziusia [emoji16]
Piękna beta! Ale tak jak dziewczyny piszą na początku rośnie szybciej. U mnie pierwsze badania pokazało 584 a po 48h było ponad 2100 więc spokojnie możesz się umówić na czwartekBeta w piątek (4 dni temu) 115
Beta dziś 651
Umawiam się na czwartek
mohaaa
Pierwsza była w 28 dc, a dzisiejsza 32 dcGrstulac
Po jakim czasie robiłaś betę, w którym dc?
Wow, to u Ciebie baaaardzo wysoka ja chyba pierwszy raz mam taki przyrostPiękna beta! Ale tak jak dziewczyny piszą na początku rośnie szybciej. U mnie pierwsze badania pokazało 584 a po 48h było ponad 2100 więc spokojnie możesz się umówić na czwartek ❤
Dziekuje za kciuki
Nadzieja_31
Gratulacje świetnego wyniku bety, trzymam kciuki Co do współżycia to ja męczyłam męża przez 5 dni pod rząd bo moje libido strasznie wzrosło w tych dniach, mąż zachwycony Dodatkowo po drodze też test owulacyjny wyszedł pozytywny, w miniony piątek ginekolog widziała ciałko żółte. Teraz czekam czy się udało. Dziś jest mój 20 dc.Hahahah nie wiem czy to dobra rada, ale my mieliśmy w tym miesiącu tylko 3x współżycie I jakoś się udało
reklama
mohaaa
Hahaha ja poprzednio tez. Po prostu teraz w tym cyklu widzieliśmy się tylko przez 3 dni, bo dzieli nas 1600 km No i było spotkanie na owulacjeGratulacje świetnego wyniku bety, trzymam kciuki☺ Co do współżycia to ja męczyłam męża przez 5 dni pod rząd bo moje libido strasznie wzrosło w tych dniach, mąż zachwycony Dodatkowo po drodze też test owulacyjny wyszedł pozytywny, w miniony piątek ginekolog widziała ciałko żółte. Teraz czekam czy się udało. Dziś jest mój 20 dc.
Trzymam kciuki żeby tez się udało