reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej Kobietki;
Byliśmy wczoraj na filmiku Lejdis - i muszę przyznać, ze bardzo przyjemny film :-) Testosteron mnie rozczarował, natomiast ten film naprawdę jest całkiem fajny. Babeczki górą :-D:-D:-D:-D
Małgosieńku;
Do mojej buzi przykleił się mój 1,5 kilowy York :-D:-D:-D:-D
Cieszę się,ze już zaczęliście staranka :-) Ta zmiana nastrojów - to całkiem normalna sprawa - też tak miałam...Musisz być dobrej myśli i nie przejmować się tym, że jest ktoś, kto o Tobie coś tam gada - przecież ja Ciebie doskonale rozumiem bo jestem w podobnej sytuacji... Na pierwszym mejscu - Myśl o sobie i no i o Was :-) Ta trzecia osoba to już historia... Co prawda zawsze będzie obecna w Waszym życiu ze względu na Dzieci... ale to już historia i trzeba nauczyć się tego dystansu. Pamiętaj, że Twój Facet jest teraz tylko i wyłącznie Twój :-)
Odnośnie testu - mi gin powiedział abym zrobiła w tydzień po spodziewanej miesiączce - ja oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam w dniu kiegy powinnam ją była dostać - no i wyszły II :-)
Musiał być to bardzo czuły test.
Dziewczynki ściskam Was:-)
Daga, Tola - gdzie się Podziewacie- będziecie miały duże zaległości ;-)
Anulka;
Ściskam Ciebie i Michasia :-)

reklama
Hej,jestem,jestem,tylko ledwo żywa.Wybrałam się załatwiać różne urzędowe sprawy,zakupy przecenowe itp....z dzieckiem:szok: No,ja ledwo żyję,a te małe nóżki mają jeszcze siłę:sorry2: A od rana łaziliśmy.
Oprócz tego poszłam do okulisty i kazało się,że mam duże problemy,masę badań w najbliższym czasie,no w skrócie ślepnę:wściekła/y:
Normalnie,w ramach profilaktyki "przedciążowej" co pójdę do jakiegoś lekarza,to sie okazuje,że się sypię całkowicie jak stara baba,buuuuuuuu:angry:
No,to tyle u mnie:dry:
Maggie,moje skromne zdanie-działaj-wszystko się ułoży:tak:;-):blink: Trzymam kciuki,oby się udało
Ja na grudzień się nie piszę,po pierwsze już kiedyś byłam na grudniu,to wystarczy:baffled: Po drugie muszę to moje zdrowie podratować:zawstydzona/y:
Maggi,ja robiłam testy tak 1-2 dni po spodziewanej @,zawsze wynik był wiarygodny.
Buziaki.Papa.

Joasiu i Gabi dzieki za wsparcie!

Joasiu. Jaka Ty laska jestes!;-) Z calym szacunkiem dla Yorka. Tak mi sie wydawalo, ze to pieseczek, ale nie bylam pewna. Sprobuje wkleic moje zwierzatko. W koncu to duma mamuniowa :-D

Małgosiu ! Działaj kochana ile sił w ... nogach :-D Trzymam mocno kciukasy żeby jak najszybciej ci się udało! Co do testu to wiarygodny jest w dzień spodziewanej @ albo 2 dni po zależy od czułości testu. Jednak ja mam złe wspomnienie z testami , gdybym w sierpniu odczekała 2 dni ( robiłam w dzień @ ) to nawet nie wiedziałabym że byłam w ciąży, ciąża poroniła się tak szybko przełom 4/5 tc że nawet macica się nie powiększyła ani endometrium. Teraz robiłam 2 dni po @ i 2 mocne kreski, a w tedy jedna mocna a ta druga taka bledziutka że ledwo ja było widać :-( Zaoszczędziłabym sobie mnóstwa zmartwień i łez !
Co do babiszona ktory cię nie lubi to sie nie przejmuj ! ale trzymaj rekę na pulsie...

Małgosiu;
Dziękuję za miłe słowa Kochana :-)
Twój piesio jest kochany:-) no i ten słodki jęzor :-D zupełnie jak u mojego owczarka :-D pieski są suuuper :-)

reklama
O Aniu,widzę,ze zaglądasz;-) A właśnie się zastanawiałam,czy już wyszliście do domciu.Pewnie z czasem krucho,ale my tu czekamy,chociaż na słówko,nie ma to jak babska ciekawość:-p
Buziaki.

Do góry