Witaj. Pierwsze co pomyślałam jak przeczytałam twój post -co to za konowal który nazywa siebie lekarzem??!! 42dc to zakładając regularnie i cykl jak w zegarku 28 dni to dopiero 6+0. Na tym etapie ma prawa jeszcze serduszka nie być. A jeśli cisza jest młodsza chociaż o dzień to na tym etapie gra to ogromna role. Poczekaj spokojnie jeszcze, nie stresuj się żadnymi wynikami bety ani niczym. Daj sobie czas, daj czas temu dziecku!! Przecież serduszko jeszcze ma zaś żeby się pojawić
ja bym poszła do lekarza za tydzień, wtedy zrobiła usg i wtedy bedzie jasnosc czy jest dobrze. Nie trac wiary! Dokladnie tak jak pisze witch, serduszko jeszcze ma czas
Który to tc? Wybacz, Wiki ma już rok, a mi został pociazowy kalafior zamiast mózgu
Pamiętam jak byłam na usg w 6+4 czy 6+5 jakoś tak, lekarz powiedział że serduszko bije 109 razy na minutę i na tym etapie jeśli jest powyżej 100 to jest okej. Cieszyłem się mega. Napisałam to na forum a Dziewczyny mnie zaczęły straszyć że to za mało, że mam się przygotować na najgorsze itp.... A ja się nie dalam. Czułam że będzie dobrze i nie słuchałam co piszą. I co? Miał I by źle, A Wiki w poniedziałek skończyła roczek
także ja bede wierzyc w twojego malucha :*
Świadczy o problemach z krzepliwoscia. Lekarz pewnie da heparyne w ciąży i po kłopocie