reklama
Lu_cy
Fanka BB :)
7 dni przed minimumDziękuję za odzew. Jak będzie już tak daleko i będę przed tymi badaniami to odstawie acard żeby wyszedł prawidłowy wynik. A ile przed się go odstawia?
Są w porządku, możesz śmiało zamawiać [emoji846]Ja myślę nad tymi z grupy B czytałam skład i opinie na allegro bo są takie same jak u nas. Co myślicie? Zobacz załącznik 1109225
młoda1994
Ok dziękuję a co myślisz o kwasie foliowym w formie aktywnej ale sam czysty kwas foliowy bez żadnych dodatkowych witamin? Bo ja biorę z witamina d3 c e no i kwas foliowy w tym jest7 dni przed minimumSą w porządku, możesz śmiało zamawiać [emoji846]
Dziewczyny wy napewno znacie odpowiedź. Powiedzcie mi za nim zrobię te wszystkie badania czy mogę już zażywać witaminy metylowane? Obecnie zażywam tylko kwas foliowy metylowany. Ale resztę witamin biorę zwykłych. I czy mogę zażywać ASS Dexcel (niemiecki odpowiednik acardu) czy bez badań to może zagrażać mojemu zdrowiu?
Ja też nie miałam badań, a lekarka kazała brać acard 150 ze względu na to, że seruszko w poprzedniej ciąży przestało bić i mówiła, że mógł byc ostatnio problem z przepływami i profilaktycznie włączymy. To jest bez recepty lek więc nie powinien zaszkodzić.
młoda1994
A czemu taka dawka 150? Bralas ja w ciąży czy już przed ciąża? Ja się zastanawiam ale nad dawka 75mg lub 100mgJa też nie miałam badań, a lekarka kazała brać acard 150 ze względu na to, że seruszko w poprzedniej ciąży przestało bić i mówiła, że mógł byc ostatnio problem z przepływami i profilaktycznie włączymy. To jest bez recepty lek więc nie powinien zaszkodzić.
Lu_cy
W tym aliness jest kwas metylowany to myślę że póki co wystarczy tylko to kupićOk dziękuję a co myślisz o kwasie foliowym w formie aktywnej ale sam czysty kwas foliowy bez żadnych dodatkowych witamin? Bo ja biorę z witamina d3 c e no i kwas foliowy w tym jest
A czemu taka dawka 150? Bralas ja w ciąży czy już przed ciąża? Ja się zastanawiam ale nad dawka 75mg lub 100mg
Biorę dopiero od tygodnia. Wydaje mi się, że może przez te słabe wg niej bicie serduszka z ostatniej wizyty.Taką dawkę kazała brać.
Zobaczę w poniedziałek na wizycie czy pomogło i czy seruszko dalej bije i do tego mocniej.
młoda1994
Czyli w tych z witamin z grupy B komplex tak? Osobnego kwasu foliowego nie trzeba?W tym aliness jest kwas metylowany to myślę że póki co wystarczy tylko to kupić
reklama
młoda1994
W takim razie trzymam kciuki i daj znać po wizycie.Biorę dopiero od tygodnia. Wydaje mi się, że może przez te słabe wg niej bicie serduszka z ostatniej wizyty.Taką dawkę kazała brać.
Zobaczę w poniedziałek na wizycie czy pomogło i czy seruszko dalej bije i do tego mocniej.