młoda1994
Fanka BB :)
Kochana nawet mi nie mów. Ja mam jeszcze do wizyty 12 dni a już zaczynam czuć stres, nerwy i bóg wie co jeszcze.Niestety potwierdzam. Do samego końca..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nawet mi nie mów. Ja mam jeszcze do wizyty 12 dni a już zaczynam czuć stres, nerwy i bóg wie co jeszcze.Niestety potwierdzam. Do samego końca..
Dał dał jestem po pierwszym zastrzyku :/ a teraz lyknelam acard. Na betę idę w piątek, tak gin zlecił, a ja tez nie chce się stresować czekaniem na wynik@mohaaa a co z heparyną? Dał Ci? Nie denerwuj się, stres nie pomaga, a plamienia nie muszą wróżyć nic złego. Dla spokoju ducha może powtórz sobie jutro betę i zobacz jak przyrasta.
Domyślam się...Kochana nawet mi nie mów. Ja mam jeszcze do wizyty 12 dni a już zaczynam czuć stres, nerwy i bóg wie co jeszcze.
To jeszcze chwila moment i będzie w trójkę [emoji3059][emoji3059] dużo dziewczyn z forum ma termin na kwiecień. Wszystkim życzę szczęśliwego szybkiego i jak najmniej bolesnego poroduDomyślam się...
Nie dałam się pełni, dziś 38+0 [emoji16]
Trzymam kciuki żeby poród był łaskawy i bezbolesny[emoji110] no i czekam z niecierpliwością na twojego bobaska. To już może być w każdej chwili [emoji3059]@Jivka, coś mi się z pełnią u Ciebie ubzdurało w takim razie [emoji6][emoji2957]
Cieszę się że już po, czułam straszną presję, jeszcze co chwile lekkie skurcze mnie wybudzaly... [emoji849]
@młoda1994 dziękuję [emoji3590] codziennie się o to modlę, żeby poród był łaskawy i w miarę możliwości jak najmniej bolesny, tak się go boję [emoji23][emoji2356]
Hahaha wczoraj o Tobie myślałam i dziś stwierdziłam, ze skoro nic nie piszesz, to pewnie już poDomyślam się...
Nie dałam się pełni, dziś 38+0