reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@mohaaa a co z heparyną? Dał Ci? Nie denerwuj się, stres nie pomaga, a plamienia nie muszą wróżyć nic złego. Dla spokoju ducha może powtórz sobie jutro betę i zobacz jak przyrasta.

@mohaaa a co z heparyną? Dał Ci? Nie denerwuj się, stres nie pomaga, a plamienia nie muszą wróżyć nic złego. Dla spokoju ducha może powtórz sobie jutro betę i zobacz jak przyrasta.
Dał dał :) jestem po pierwszym zastrzyku :/ a teraz lyknelam acard. Na betę idę w piątek, tak gin zlecił, a ja tez nie chce się stresować czekaniem na wynik

@nnat. kilka dni po pełni [emoji4] Ja miałam cc na zimno robioną [emoji4]

@mohaaa trzymam kciuki [emoji110]

@coco07 u nas w przychodni nie szczepią, do tego od pn cała przychodnia jest w kwarantannie :/ przed epidemią był remont i nie przyjmowali dzieci zdrowych i mamy zaległe szczepienia... W tym drugą dawkę rota, którą mam w lodówce... A muszę ją podać do 10.05... Ale rozmawiałam z pediatrą przez telefon i powiedziała że jak coś to mam podać sama w domu [emoji33] Chyba że im odwołają kwarantanne i będą zdrowi... To może się uda tego rota w przychodni podać... Masakra, jakie czasy...
Jestem non stop na linii z przychodnią bo mamy nutramigen... [emoji14]

@Jivka, coś mi się z pełnią u Ciebie ubzdurało w takim razie 😉🤪
Cieszę się że już po, czułam straszną presję, jeszcze co chwile lekkie skurcze mnie wybudzaly... 🙄

@młoda1994 dziękuję ❤️ codziennie się o to modlę, żeby poród był łaskawy i w miarę możliwości jak najmniej bolesny, tak się go boję 😂🤦‍♀️

@Jivka Ale chyba na Nutramigen to wystawią receptę elektroniczną?? Jak masz konto ePuap, to tam powinnaś dopiąć do siebie dziecko - będziesz miała wówczas dostęp do wszystkich wystawionych recept. Co więcej - jak podasz tam swój numer telefonu, to automatycznie dostaniesz informację na telefon o recepcie. A tak, to tylko prosisz u numer/pin recepty i podajesz go w aptece (a w celu weryfikacji poproszą o PESEL dziecka).

@Jivka, coś mi się z pełnią u Ciebie ubzdurało w takim razie [emoji6][emoji2957]
Cieszę się że już po, czułam straszną presję, jeszcze co chwile lekkie skurcze mnie wybudzaly... [emoji849]

@młoda1994 dziękuję [emoji3590] codziennie się o to modlę, żeby poród był łaskawy i w miarę możliwości jak najmniej bolesny, tak się go boję [emoji23][emoji2356]
Trzymam kciuki żeby poród był łaskawy i bezbolesny[emoji110] no i czekam z niecierpliwością na twojego bobaska. To już może być w każdej chwili [emoji3059]

reklama
Do góry