reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja już po wizycie. Jest pęcherzyk ciążowy, nie ma jeszcze zarodka ani serduszka. Pęcherzyk jest w dobrym miejscu. Te bóle podbrzusza nie są groźne. Wizyta za tydzień lub dwa. To juz zależy ode mnie 😉 lekarz powiedział tylko, że zgadza się z terminem owulacji. Nie brałam jeszcze L4. Poczekam na serduszko 😉

reklama
Ja już po wizycie. Jest pęcherzyk ciążowy, nie ma jeszcze zarodka ani serduszka. Pęcherzyk jest w dobrym miejscu. Te bóle podbrzusza nie są groźne. Wizyta za tydzień lub dwa. To juz zależy ode mnie [emoji6] lekarz powiedział tylko, że zgadza się z terminem owulacji. Nie brałam jeszcze L4. Poczekam na serduszko [emoji6]
Będzie dobrze [emoji16][emoji41]

Ja już po wizycie. Jest pęcherzyk ciążowy, nie ma jeszcze zarodka ani serduszka. Pęcherzyk jest w dobrym miejscu. Te bóle podbrzusza nie są groźne. Wizyta za tydzień lub dwa. To juz zależy ode mnie [emoji6] lekarz powiedział tylko, że zgadza się z terminem owulacji. Nie brałam jeszcze L4. Poczekam na serduszko [emoji6]
Będzie dobrze. Trzymam kciuki za pojawienie się zarodka i serduszka[emoji110]

A to jednak za tydziesz idziesz? A jaka wielkość pęcherzyka miałaś?

Jeszcze się zastanawiam czy za tydzień czy jednak za dwa. Bo jak za tydzień jeszcze nie będzie zarodka z serduszkiem to będę się stresować. A za dwa tygodnie już musi być.
Właśnie nie wiem ile ma. Lekarz nie powiedział. Tylko się dowiedziałam, że jest pęcherzyk ciążowy z pęcherzyki żółtkowym.

Jeszcze się zastanawiam czy za tydzień czy jednak za dwa. Bo jak za tydzień jeszcze nie będzie zarodka z serduszkiem to będę się stresować. A za dwa tygodnie już musi być.
Właśnie nie wiem ile ma. Lekarz nie powiedział. Tylko się dowiedziałam, że jest pęcherzyk ciążowy z pęcherzyki żółtkowym.
A ty robiłaś betę? Który tydzień ci wyszedł z bety?

Jesli sie nie mylę to jeśli pojawił się pecherzyk żółtkowy to chwila i pojawi się zarodek 😊

reklama
Do góry