Ja już po wizycie. Jest pęcherzyk ciążowy, nie ma jeszcze zarodka ani serduszka. Pęcherzyk jest w dobrym miejscu. Te bóle podbrzusza nie są groźne. Wizyta za tydzień lub dwa. To juz zależy ode mnie lekarz powiedział tylko, że zgadza się z terminem owulacji. Nie brałam jeszcze L4. Poczekam na serduszko
reklama
monika1708
Fanka BB :)
Będzie dobrze [emoji16][emoji41]Ja już po wizycie. Jest pęcherzyk ciążowy, nie ma jeszcze zarodka ani serduszka. Pęcherzyk jest w dobrym miejscu. Te bóle podbrzusza nie są groźne. Wizyta za tydzień lub dwa. To juz zależy ode mnie [emoji6] lekarz powiedział tylko, że zgadza się z terminem owulacji. Nie brałam jeszcze L4. Poczekam na serduszko [emoji6]
młoda1994
Będzie dobrze. Trzymam kciuki za pojawienie się zarodka i serduszka[emoji110]Ja już po wizycie. Jest pęcherzyk ciążowy, nie ma jeszcze zarodka ani serduszka. Pęcherzyk jest w dobrym miejscu. Te bóle podbrzusza nie są groźne. Wizyta za tydzień lub dwa. To juz zależy ode mnie [emoji6] lekarz powiedział tylko, że zgadza się z terminem owulacji. Nie brałam jeszcze L4. Poczekam na serduszko [emoji6]
Mam taką nadzieję. Za tydzień się okażeBędzie dobrze. Trzymam kciuki za pojawienie się zarodka i serduszka[emoji110]
Kiedyś musi być wkoncu dobrze.
młoda1994
A to jednak za tydziesz idziesz? A jaka wielkość pęcherzyka miałaś?Mam taką nadzieję. Za tydzień się okaże
Kiedyś musi być wkoncu dobrze.
A to jednak za tydziesz idziesz? A jaka wielkość pęcherzyka miałaś?
Jeszcze się zastanawiam czy za tydzień czy jednak za dwa. Bo jak za tydzień jeszcze nie będzie zarodka z serduszkiem to będę się stresować. A za dwa tygodnie już musi być.
Właśnie nie wiem ile ma. Lekarz nie powiedział. Tylko się dowiedziałam, że jest pęcherzyk ciążowy z pęcherzyki żółtkowym.
młoda1994
A ty robiłaś betę? Który tydzień ci wyszedł z bety?Jeszcze się zastanawiam czy za tydzień czy jednak za dwa. Bo jak za tydzień jeszcze nie będzie zarodka z serduszkiem to będę się stresować. A za dwa tygodnie już musi być.
Właśnie nie wiem ile ma. Lekarz nie powiedział. Tylko się dowiedziałam, że jest pęcherzyk ciążowy z pęcherzyki żółtkowym.
Wychodzi 5 tydzień po beta HCG. Jestem 3 tyg i 3/4 dni po owulacji.A ty robiłaś betę? Który tydzień ci wyszedł z bety?
annkow111
Jesli sie nie mylę to jeśli pojawił się pecherzyk żółtkowy to chwila i pojawi się zarodekJeszcze się zastanawiam czy za tydzień czy jednak za dwa. Bo jak za tydzień jeszcze nie będzie zarodka z serduszkiem to będę się stresować. A za dwa tygodnie już musi być.
reklama
Też tak właśnie wyczytałam u mamy ginekolog. Stąd mój dylemat czy iść za tydzień czy za dwa. Jakby nie ten wirus to bez problemu poszłabym za dwa tygodnie...Jesli sie nie mylę to jeśli pojawił się pecherzyk żółtkowy to chwila i pojawi się zarodek