reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny chyba się nie udało... dzisiaj 13 dzień po owulacji i jak się badałam zauważyłam śluz zabarwiony krwią.. :( chyba jutro przyjdzie ten okres. Znowu kolejny miesiąc nieudany. Już mnie to załamuje wszystko....
Ja mam plemienia do dziś a ciąża jest. W szpitalu nawet potwierdzili [emoji2368]

reklama
Jak nie dostanę jutro okresu to zrobię test. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Właśnie @Charlotte21 dobrze pisze, trzeba kompletnie zacząć myśleć o czym innym, nie stresować się przede wszystkim. Tak samo myślałam, wiem jak ciężko wyzbyć się tej myśli o ciąży ale postaraj się zająć czymś innym, jak siedzisz w domu czytaj książki, jak masz podwórko, wiosenne porządki, zrób ogródek posadź kwiatki, no coś takiego żeby zajęło twój czas😊 a zobaczysz, że samo przyjdzie ☺️

Pewnie tak będzie.... :)

Ale tak pewnie będzie liczona ciąża, później skorygowana o wyniki badań z USG :)

My nie kupiliśmy, nie chcieliśmy, tam są też jakieś wymogi odległościowe, w sensie że łóżeczko dziecka musi być minimum chyba metr czy 1,5m od łóżka rodziców, a my mamy tak małą sypialnię że nie przejdzie sprawa. Ale dostaliśmy od znajomej Męża, na pewno się wykorzysta w ciągu dnia ;) tym bardziej że to takie 2w1, niania z monitorem oddechu :)

Jeju, a mi od 32 tc tak czas zasuwa, że nie wiem kiedy mija tydzień za tygodniem... I co piątek szok, że to już weekend i będę miała Starego w domu przez 2 dni :D

Nie łam się, poczekaj, to o niczym nie świadczy jeszcze ;)
To nawet nie wiedzialam ze musi być taka odległość od łóżeczka. To u nas tez by nie dało rady bo łóżeczko mamy tuż obok naszego łóżka 😊 A na sprawdzenie czy oddycha wystarczy mi smoczek 😊 Jak ciumka to znaczy ze oddycha 😂

To nawet nie wiedzialam ze musi być taka odległość od łóżeczka. To u nas tez by nie dało rady bo łóżeczko mamy tuż obok naszego łóżka 😊 A na sprawdzenie czy oddycha wystarczy mi smoczek 😊 Jak ciumka to znaczy ze oddycha 😂
Też bym nie wiedziała, gdyby nie grupa kwietniówek :)
Dlatego też nawet nie podejmowałam tematu z Mężem, ale jak dostaliśmy to pewnie się skorzysta w pewnych warunkach :)

Pewnie tak będzie.... :)

Ale tak pewnie będzie liczona ciąża, później skorygowana o wyniki badań z USG :)

My nie kupiliśmy, nie chcieliśmy, tam są też jakieś wymogi odległościowe, w sensie że łóżeczko dziecka musi być minimum chyba metr czy 1,5m od łóżka rodziców, a my mamy tak małą sypialnię że nie przejdzie sprawa. Ale dostaliśmy od znajomej Męża, na pewno się wykorzysta w ciągu dnia ;) tym bardziej że to takie 2w1, niania z monitorem oddechu :)

Jeju, a mi od 32 tc tak czas zasuwa, że nie wiem kiedy mija tydzień za tygodniem... I co piątek szok, że to już weekend i będę miała Starego w domu przez 2 dni :D

Nie łam się, poczekaj, to o niczym nie świadczy jeszcze ;)

Pierwsze słyszę o takim wymogu żeby łóżeczko z monitorem musiało być 1 czy 1.5m od łóżka rodziców. Ja używałam monitora w dostawce, odsuwalam tylko na kilka cm zeby sie nie stykalo z naszym materacem, bo wtedy faktycznie lapalo nasz oddech. Teraz wiki spi w łóżeczku, jakieś 30cm od naszego łóżka i też działa bez problemów ;) też mam mikrosypialnie, nawet byłam pewna że się łóżeczko nie zmieści wie kupiłam dostawke ;) ale monitor działa bez żadnego problemu

reklama
To nawet nie wiedzialam ze musi być taka odległość od łóżeczka. To u nas tez by nie dało rady bo łóżeczko mamy tuż obok naszego łóżka [emoji4] A na sprawdzenie czy oddycha wystarczy mi smoczek [emoji4] Jak ciumka to znaczy ze oddycha [emoji23]
Ja takie snuza pico do pieluszki i je można stosować w dostawnych lozeczkach [emoji4]

Do góry