reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Może spróbuje jutro. Jeszcze do tego jakieś składowisko odpadów niebezpiecznych koło mnie(niecały kilometr) wykryli ostatnio i nie wiadomo czy nie będą ewakułować ludzi.... Super. Jutro ma przyjechać Polsat i nagrać coś o tym ;/
A taki syrop z imbiru i cytryny jakbyś spróbowała zrobić ?

Może spróbuje jutro. Jeszcze do tego jakieś składowisko odpadów niebezpiecznych koło mnie(niecały kilometr) wykryli ostatnio i nie wiadomo czy nie będą ewakułować ludzi.... Super. Jutro ma przyjechać Polsat i nagrać coś o tym ;/
O matulu, to Ci się trafiło..

Jak już jesteś umówiona to trudno. Ale z ciekawości zobacz na znany lekarz na kiedy ma termin może się uda u niego w gabinecie i trochę zaoszczędzisz. Ja też się umówiłam u Sodowskich to on kazał mi odwołać i przyjechać do gabinetu. Tam ma bardzo dobry sprzęt, także nie musisz się obawiać
Zupełnie zapomniałam o znanym lekarzu ! Muszę koniecznie sprawdzić;)

Co do seriali na Netflixie mogę polecić z horrorków "Nawiedzony Dom na Wzgórzu"- daje w czachę nieźle. Delikatne Sci-fi "Umbrella academy", uwielbiam też "Opowieść Podręcznej". Dla rozluźnienia mogę polecić "Sabrine" jest to zupełnie inna Sabrina niż ta którą znamy 😉 Całkiem fajnie wchodzi też "The Crown" aczkolwiek nie widziałam jeszcze nowego sezonu i "Ania, nie Anna" też nowego sezonu jeszcze nie obejrzałam, ale poprzednie były całkiem całkiem.

reklama
O matko [emoji15]
No ja to mam pecha. Jutro chyba jadę do szpitala bo wymiotuję co chwila, a już nawet nie mam czym
Jak źle się czujesz, ciągle wymiotujesz to jedz. Lepiej żebyś była pod kontrolą i żebyś się nie odwodniła ;*

Do góry