reklama
Lu_cy
Fanka BB :)
A taki syrop z imbiru i cytryny jakbyś spróbowała zrobić ?Dzisiaj już wymiotowałam z 10 razy ;/
Sandra094
Może spróbuje jutro. Jeszcze do tego jakieś składowisko odpadów niebezpiecznych koło mnie(niecały kilometr) wykryli ostatnio i nie wiadomo czy nie będą ewakułować ludzi.... Super. Jutro ma przyjechać Polsat i nagrać coś o tym ;/
A taki syrop z imbiru i cytryny jakbyś spróbowała zrobić ?
Lu_cy
O matulu, to Ci się trafiło..Może spróbuje jutro. Jeszcze do tego jakieś składowisko odpadów niebezpiecznych koło mnie(niecały kilometr) wykryli ostatnio i nie wiadomo czy nie będą ewakułować ludzi.... Super. Jutro ma przyjechać Polsat i nagrać coś o tym ;/
Charlotte21
Zupełnie zapomniałam o znanym lekarzu ! Muszę koniecznie sprawdzićJak już jesteś umówiona to trudno. Ale z ciekawości zobacz na znany lekarz na kiedy ma termin może się uda u niego w gabinecie i trochę zaoszczędzisz. Ja też się umówiłam u Sodowskich to on kazał mi odwołać i przyjechać do gabinetu. Tam ma bardzo dobry sprzęt, także nie musisz się obawiać
Madlein
Co do seriali na Netflixie mogę polecić z horrorków "Nawiedzony Dom na Wzgórzu"- daje w czachę nieźle. Delikatne Sci-fi "Umbrella academy", uwielbiam też "Opowieść Podręcznej". Dla rozluźnienia mogę polecić "Sabrine" jest to zupełnie inna Sabrina niż ta którą znamy Całkiem fajnie wchodzi też "The Crown" aczkolwiek nie widziałam jeszcze nowego sezonu i "Ania, nie Anna" też nowego sezonu jeszcze nie obejrzałam, ale poprzednie były całkiem całkiem.
Sandra094
No ja to mam pecha. Jutro chyba jadę do szpitala bo wymiotuję co chwila, a już nawet nie mam czym
O matulu, to Ci się trafiło..
Lu_cy
Lepiej jedz, żebyś się nie odwodniła. Może dostaniesz jakiś lekNo ja to mam pecha. Jutro chyba jadę do szpitala bo wymiotuję co chwila, a już nawet nie mam czym
reklama
nnat.
O matko [emoji15]Może spróbuje jutro. Jeszcze do tego jakieś składowisko odpadów niebezpiecznych koło mnie(niecały kilometr) wykryli ostatnio i nie wiadomo czy nie będą ewakułować ludzi.... Super. Jutro ma przyjechać Polsat i nagrać coś o tym ;/
Jak źle się czujesz, ciągle wymiotujesz to jedz. Lepiej żebyś była pod kontrolą i żebyś się nie odwodniła ;*No ja to mam pecha. Jutro chyba jadę do szpitala bo wymiotuję co chwila, a już nawet nie mam czym