reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tu wstawiam wam wyniki z 14 marca
Z 2 października i ostatnie teraźniejsze
1573151774033.jpeg
1573151797791.jpeg
1573151824518.jpeg

reklama
Anty tpo spada tez . Tarczyca się normuje . Dobra masz dawkę może nawet za mała skoro tsh idzie w górę . Gdyby szło w dół to trzeba by zmniejszyć
Ale robiąc badania 2.10 miałam wynik 0.14 na dawce 150 a teraz w ciągu miesiąca mimo że nie zmniejszyłam dawki tsh się wyrównało. Kolejna kontrola 16.01 mamy sprawdzić czy spada czy idzie do góry.

Mam wynik z drugiego laboratorium. Jest identyczny właściwie 16,31. Inaczej być nie mogło.
Nie łam się.Poczekaj na okres i zacznijcie starania od nowa.Wkońcu sie uda.Ja tez sie troche martwie chociaz narazie nie ma czym bo zaczelismy odrazu sie starac i narazie nie wiem czy z powodzeniem.No ale trzeba myslec pozytywnie

No nadczynność jak tsh spadnie poniżej ale to może być polekowa skoro masz niedoczynnosc
Po mnie nie widać żebym miała nadczynnosc[emoji23] ale mam tak wpisane że zdiagnozowano u mnie nadczynność. Oni sami nie wiedzą jaka mam tarczyce. Według nie to jest niedoczynność hashimoto ale wynik po prostu w normie. Pierwszy raz w życiu mam taki ładny wynik.

reklama
Do góry