reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Tu wstawiam wam wyniki z 14 marca
Z 2 października i ostatnie teraźniejsze Zobacz załącznik 1042618Zobacz załącznik 1042619Zobacz załącznik 1042620
Anty tpo spada tez . Tarczyca się normuje . Dobra masz dawkę może nawet za mała skoro tsh idzie w górę . Gdyby szło w dół to trzeba by zmniejszyć
młoda1994
Ale robiąc badania 2.10 miałam wynik 0.14 na dawce 150 a teraz w ciągu miesiąca mimo że nie zmniejszyłam dawki tsh się wyrównało. Kolejna kontrola 16.01 mamy sprawdzić czy spada czy idzie do góry.Anty tpo spada tez . Tarczyca się normuje . Dobra masz dawkę może nawet za mała skoro tsh idzie w górę . Gdyby szło w dół to trzeba by zmniejszyć
Aneczka85_01
Ale robiąc badania 2.10 miałam wynik 0.14 na dawce 150 a teraz w ciągu miesiąca mimo że nie zmniejszyłam dawki tsh się wyrównało. Kolejna kontrola 16.01 mamy sprawdzić czy spada czy idzie do góry.
Ah z ta tarczyca ja tez mam przeboje. Ale ja mam wizyty co 2-3 tyg zeby czegoś nie przeoczyć .
Mama dwójki
Zaciekawiona BB
Nie łam się.Poczekaj na okres i zacznijcie starania od nowa.Wkońcu sie uda.Ja tez sie troche martwie chociaz narazie nie ma czym bo zaczelismy odrazu sie starac i narazie nie wiem czy z powodzeniem.No ale trzeba myslec pozytywnieMam wynik z drugiego laboratorium. Jest identyczny właściwie 16,31. Inaczej być nie mogło.
młoda1994
Ja mam już dość tej tarczycy i tych lekarzy. Tu mi napisali że mam nadczynność a w Pl tyle lat niedoczynnośćAh z ta tarczyca ja tez mam przeboje. Ale ja mam wizyty co 2-3 tyg zeby czegoś nie przeoczyć .
Aneczka85_01
Ja mam już dość tej tarczycy i tych lekarzy. Tu mi napisali że mam nadczynność a w Pl tyle lat niedoczynność
No nadczynność jak tsh spadnie poniżej ale to może być polekowa skoro masz niedoczynnosc
młoda1994
Po mnie nie widać żebym miała nadczynnosc[emoji23] ale mam tak wpisane że zdiagnozowano u mnie nadczynność. Oni sami nie wiedzą jaka mam tarczyce. Według nie to jest niedoczynność hashimoto ale wynik po prostu w normie. Pierwszy raz w życiu mam taki ładny wynik.No nadczynność jak tsh spadnie poniżej ale to może być polekowa skoro masz niedoczynnosc
reklama
Aneczka85_01
Po mnie nie widać żebym miała nadczynnosc[emoji23] ale mam tak wpisane że zdiagnozowano u mnie nadczynność. Oni sami nie wiedzą jaka mam tarczyce. Według nie to jest niedoczynność hashimoto ale wynik po prostu w normie. Pierwszy raz w życiu mam taki ładny wynik.
Dlaczego nie widać byś miała nadczynność ?