Oczekujaca123
Fanka BB :)
@coco07 po porodzie będzie milion rzeczy o które znów będziesz się martwić... to nie mija ;p
Ojej prenatalne.. kiedy to było! Prawie rok temu ;p
Ojej prenatalne.. kiedy to było! Prawie rok temu ;p
Cudowne dzieciaczki![emoji7][emoji173]️ i jakie już duże [emoji5]
Ja tez pamietam Was tutaj doskonale... jak dołączyłam to Ty się chwalilas chyba pierwszymi prenatalnymi i wstawiałas zdjęcia kabanoskow[emoji5] a teraz te kabanoski takie już duże [emoji50][emoji28] Buziaki dla nich [emoji9][emoji9]
Kochana, na początku tak jest, ze mnóstwo dziewczyn dołącza i robi się tłok, ale po jakimś czasie już się wykruszają... tak ze u nas na lutowkach już tylko kilka dziewczyn się udziela, a lista jest długa [emoji6]
Ale ja ci zazdroszczę! Marze żeby być już w tym tygodniu ... zwłaszcza ze ostatnio ciagle prześladują mnie historie z dzieciaczkami owiniętymi pępowina [emoji29] No i jak mała długo się nie rusza, to świruje. A pamietam jak się mówiło, byle do terminu w którym czuć już ruchy, później człowiek niby spokojniejszy. A to g*** prawda, bo jak za długo się nie czuje, albo jak zawsze czuło się przed snem, a nagle przychodzi dzień kiedy wieczorem nie ma ani jednego fikołka, to już czarne myśli [emoji85] Dlatego niech te 10 tygodni zleci najszybciej jak to tylko możliwe...[emoji847] wiem, ze potem będzie czas kiedy zatęsknię za ciąża, ale wtedy spojrzę na mała i popukam się po głowie chyba, bo najważniejsze będzie, ze ona jest już ze mna [emoji7]
Tobie oczywiście- szybkiego „wypchnięcia” życzę [emoji51][emoji5][emoji28]
Oooo kochana, przynajmniej tu się dowiem co u ciebie, bo na lutowkach tez już rzadko można cię spotkać [emoji51] Cóż tak? [emoji28]
Cieszę się, ze u ciebie wszystko Ok [emoji5][emoji9]
@Takaja123 Podpisuj umowę a później będziesz się martwić [emoji6] ważne żebyś zajęła czymś głowę [emoji5] Trzymam kciuki [emoji9]