Dziewczyny, przed chwilą zrobiłam test i ryczę, bo są dwie kreski. Cieszę się i boję, boję i cieszę i tak na zmianę. Do tego jestem mega przemęczona, cały tydzień zostawałam po godzinach i jutro muszę też iść, ale jutro na późniejszą godzinę pójdę i potem dzień wolnego dostanę. Do tego data mi wychodzi na moje urodziny, bo juz obliczyłam. Mam nadzieję, że ten 3 raz będzie szczęśliwy.
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
czesc marzenko.....a moze i za szybko kto wie hehhehe ale ja jakos tak nie moge czekac hehheheh.....kupilam nowy i powiedzialam testuje dopiero w poniedzialek ale oczywiscie nie wytrzymalam....i w poniedzialek pewnie testowac nie bede bo i po co....zreszta tak mowie....a pewno machne jeszzcze jeden test hahahha
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Eh...a ja ciągle liczę i jakoś nie potrafie zyc normalnie...chociaż bardzo się staram......
Aga ty to masz dobrze z tymi swoimi dzieciaczkami......moja juz teraz tez sama zasypia ale musze isc ja polozyc i przytulić......potem juz słodko zasypia.......
Aga ty to masz dobrze z tymi swoimi dzieciaczkami......moja juz teraz tez sama zasypia ale musze isc ja polozyc i przytulić......potem juz słodko zasypia.......
aga_irlandia
also a nie mowilam!!!!!!!!!!!!!!gratulki!!!!!!!!!! a jednak hahahhahahahahah bardzo sie ciesze!!!!
slodziutka_e
Fanka BB :)
also GRATULACJE WIELKIE!!!!
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Aslo...kochana...nie beczaj teraz będzie wszystko dobrze..!!!!!!
GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aga_irlandia
agus no coz.....moje dzieci od malego uczone byly samodzielnosci hahahhaha...w koncu sa trzy no nie?....jakos trza se bylo rade dawac....
aga_irlandia
also to na kiedy termin???????
reklama
also gratulacje ogromne na pewno będzie szczęśliwy na pewno nasza przyszła mamusiu:-):-):-)
aga jeszcze nie wiemy co jak ostatnio usg robiliśmy to było za wcześnie. też chciałabym córeczkę ale potem sobie myślę że obojetnie co byleby było zdrowe ale mogłaby być zdrowa córeczka:-)
sylwia z imionami bedzie gorzej bo nasze wybory całkowicie się nie pokrywają ja chcę Lenkę lub karolinkę a mąż i sunuś Olę ( nowa koleżanka w przedszkolu) a dla chłopca w ogóle nie myślałam
aga jeszcze nie wiemy co jak ostatnio usg robiliśmy to było za wcześnie. też chciałabym córeczkę ale potem sobie myślę że obojetnie co byleby było zdrowe ale mogłaby być zdrowa córeczka:-)
sylwia z imionami bedzie gorzej bo nasze wybory całkowicie się nie pokrywają ja chcę Lenkę lub karolinkę a mąż i sunuś Olę ( nowa koleżanka w przedszkolu) a dla chłopca w ogóle nie myślałam