DziękiTaki brałam :-) tu jest samo dhaZobacz załącznik 1007942
reklama
Paula919191
Fanka BB :)
Ja biorę dostinex, mi wyregulował cykl a z plamieniami nie mam problemu więc nie wiem czy działaJa właśnie wracam od gina. Nadal mam rozjechany cykl tsh 1,94, wiec zwiększył mi dawkę do 50mg. Tym razem zapisał letrox, bo euthyroxu już ponoć nie można dostać. Pytałam o sprawdzenie progesteronu, ale powiedział, ze z racji tego, ze cykl rozjechany, to nie ma sensu teraz sprawdzać. Z uwagi na podwyższona prolaktyne, dostałam tez dostinex. Ktoś to brał? Podobno pomaga na wyregulowanie cyklu i ma zapobiec plamieniom tez.
Aneczka85_01
Dziewczyny Czy mam się czym martwić ? Wogole nie znam się na tych mthfr
aspekt
Nie martw się! Jaki kwas foliowy bierzesz? Badalas homocysteine?Zobacz załącznik 1007968
Dziewczyny Czy mam się czym martwić ? Wogole nie znam się na tych mthfr
mohaaa
To tyle mi wystarczy już się przyzwyczaiłam do plamien, ważne żeby cykl wyregulowal. A pamiętasz po jakim czasie było Ok? W ogóle on mi kazał brać 1/4 tabletki na tydzień. Te tabletki są tak malutkie, ze ledwie da się je przepołowić, a co dopiero podzielić na 4 częściJa biorę dostinex, mi wyregulował cykl a z plamieniami nie mam problemu więc nie wiem czy działa
Cześć dziewczyny! Nie było mnie tu trochę czasu, z tego względu ze musiałam do „siebie” dojść po dwóch wczesnych poronieniach (w kwietniu i czerwcu). Lekarz nie zlecił żadnej specjalnie, długiej przerwy, stwierdził ze wszystko się oczyściło ładnie i nie ma żadnych przeciwwskazań do dalszych starań. Żadnych dodatkowych badań również nie miałam wykonane, bo jak to lekarz stwierdził ‚błędy w genetyce się zdarzają’. No i tak to dzisiaj obudziłam się rano z potwornymi zawrotami głowy, wiec zrobiłam test (chociaż okres powinien wystąpić około wtorku - pisze ze około wtorku ponieważ u mnie jest problem z brakiem owulacji) i wyszła druga blada kreska. Po poprzednich doświadczeniach zamiast się cieszyć, jestem przerażona. Nie wiem czy czekać dalej do tego wtorku, czy szybko biec na betę.
Ja bym poszła na betę i powtórzyła po 2 dniach. A powiedział czy wdroży Ci jakieś leki?Cześć dziewczyny! Nie było mnie tu trochę czasu, z tego względu ze musiałam do „siebie” dojść po dwóch wczesnych poronieniach (w kwietniu i czerwcu). Lekarz nie zlecił żadnej specjalnie, długiej przerwy, stwierdził ze wszystko się oczyściło ładnie i nie ma żadnych przeciwwskazań do dalszych starań. Żadnych dodatkowych badań również nie miałam wykonane, bo jak to lekarz stwierdził ‚błędy w genetyce się zdarzają’. No i tak to dzisiaj obudziłam się rano z potwornymi zawrotami głowy, wiec zrobiłam test (chociaż okres powinien wystąpić około wtorku - pisze ze około wtorku ponieważ u mnie jest problem z brakiem owulacji) i wyszła druga blada kreska. Po poprzednich doświadczeniach zamiast się cieszyć, jestem przerażona. Nie wiem czy czekać dalej do tego wtorku, czy szybko biec na betę. Zobacz załącznik 1007988
Na razie dostałam Acard. Oczywiście biorę eutyrox rano i kazał brać prenatal uno.
Aneczka85_01
Nie martw się! Jaki kwas foliowy bierzesz? Badalas homocysteine?
Dawno badałam i miałam 8 a biorę metylowany kwas od roku
reklama
nnat.
Biegnij na betęCześć dziewczyny! Nie było mnie tu trochę czasu, z tego względu ze musiałam do „siebie” dojść po dwóch wczesnych poronieniach (w kwietniu i czerwcu). Lekarz nie zlecił żadnej specjalnie, długiej przerwy, stwierdził ze wszystko się oczyściło ładnie i nie ma żadnych przeciwwskazań do dalszych starań. Żadnych dodatkowych badań również nie miałam wykonane, bo jak to lekarz stwierdził ‚błędy w genetyce się zdarzają’. No i tak to dzisiaj obudziłam się rano z potwornymi zawrotami głowy, wiec zrobiłam test (chociaż okres powinien wystąpić około wtorku - pisze ze około wtorku ponieważ u mnie jest problem z brakiem owulacji) i wyszła druga blada kreska. Po poprzednich doświadczeniach zamiast się cieszyć, jestem przerażona. Nie wiem czy czekać dalej do tego wtorku, czy szybko biec na betę. Zobacz załącznik 1007988