reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Solgar jest dużo droższy a czy lepszy ? Brałam solgar wcześniej teraz swanson
Ja nie jestem przekonana do solgara. Wielu osobom podnosi homocysteine i jak dla mnie jest za drogi jednak. Tyle kasy za sam folian to za dużo. Ja teraz przy karnieniu biorę taki kompleks z metylowanym kwasem i dha. Lade.evit optima. Fajnie mi hemoglobina urosła po nim po porodzie z 8 na 12. Ale nie sprawdzałam jak z homocysteina, 80% wypłaty na macierzyńskim trochę mnie stopuje [emoji1]

reklama
Ja nie jestem przekonana do solgara. Wielu osobom podnosi homocysteine i jak dla mnie jest za drogi jednak. Tyle kasy za sam folian to za dużo. Ja teraz przy karnieniu biorę taki kompleks z metylowanym kwasem i dha. Lade.evit optima. Fajnie mi hemoglobina urosła po nim po porodzie z 8 na 12. Ale nie sprawdzałam jak z homocysteina, 80% wypłaty na macierzyńskim trochę mnie stopuje [emoji1]
Jesteś moim głosem rozsądku [emoji16]

Chyba skuszę się na zmianę w takim razie [emoji6]

Ja folika dokończę i zmienię, chodzi głównie, żeby był metylowany. Nigdy nie używałam prod Solgar, natomiast markę Swanson znam i polecam.
No właśnie też z tego względu myślę o zmianie, chociaż folik kupiłam ze 3 tygodnie temu zapas na 3 msce[emoji12]
@nnat. ale my będziemy szalały, jak zaskoczy w tym miesiącu ;)
Haha, zdecydowanie tak [emoji16] idziemy równo na razie [emoji16]

Brałam ladeevit optima w ciąży, lekarz mi tak polecił. A Ty w ciazy jakiś inny brałaś? Mnie wielkość kapsułek przerażała, mam problemy z przełykaniem takich dużych p

Brałam ladeevit optima w ciąży, lekarz mi tak polecił. A Ty w ciazy jakiś inny brałaś? Mnie wielkość kapsułek przerażała, mam problemy z przełykaniem takich dużych p
Ja w ciąży brałam mój sprawdzony zestaw czyli wszystko osobno :-) w sumie to odkryłam ten ladeevit w maju, ale fajny suplement. Do tego cholina i witamina b12 i można ominąć garść tabletek dla 4 dziennie :-)

reklama
@nnat. Ja również polecam swansona. Na mnie dobrze działa kwaf foliowy z Wit B12 w formie metylowej
IMG_20190808_173144.jpg

@gigi_ cześć kochana. Na razie starania zawieszone. Prostujemy sprawy zdrowotne u męża bo ma problem z kręgosłupem. Pisałam kilka postów wcześniej o tym. A co u Ciebie?

Dziękuję za wszelkie odpowiedzi i powiem szczerze, że nie wiedziałam o tym że żelazo wchłania się lepiej z Wit c od jutra dorzucę jeszcze to :)

Do góry