roki_1991
Fanka BB :)
@coco07 ile kobiet tyle przypadków z kp. Ale prawda, o tym kryzysie też słyszałam. Też mam wrażenie że mam tego mleka mniej, wiki przestała tak ładnie przybierać na wadze i muszę obserwować jak będzie dalej. Niektóre dziewczyny mają dużo mleka inne mało i bez względu na to ile dzieci jedzą. Ostatnio na majówkach któraś pisała że karmiąc z jednej piersi była ciekawa ile traci z drugiej. Podstawiła coś i zebrała 50 czy 60ml więc mega dużo. Ja walcząc laktatorem max miałam 60ml z obu piersi więc różnica kolosalna!
Co do podejścia. Mi też bardzo zależy na kp i mimo że pierwszy miesiąc był mega dramat to się nie poddałam. Musiałam dokarmiac ale potem udało się samo kp. Mm daje na wieczór z wygody po prostu. A poza tym wiki umie jeść z butli więc jestem w razie czego w stanie zostawić ją z tatą czy dziadkami plusy są
Co do podejścia. Mi też bardzo zależy na kp i mimo że pierwszy miesiąc był mega dramat to się nie poddałam. Musiałam dokarmiac ale potem udało się samo kp. Mm daje na wieczór z wygody po prostu. A poza tym wiki umie jeść z butli więc jestem w razie czego w stanie zostawić ją z tatą czy dziadkami plusy są