Takaja123
Fanka BB :)
Kochana jak tam u Was? Jak się czujesz? Jak Maluszki?To nie jest dużo. Ja brałam 3x200 czyli 600g A był moment, że 800
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana jak tam u Was? Jak się czujesz? Jak Maluszki?To nie jest dużo. Ja brałam 3x200 czyli 600g A był moment, że 800
Jutro będę się rejestrowała myślę że do końca lipca się dostanę A 20.06 będę znała wyniki badań z krwi męża i badanie nasienia więc zaoszczedze czasu w klinice i jeśli u męża wyjdzie ok to zaczną mnie leczyć i sprawdzać co jest nie tak.@młoda1994 to chyba dobre wieści jak tak kiedy zaczynasz leczenie w klinice?
@coco07 a nie miałaś plamien? Możesz napisać do gina czy możesz zmniejszyc dawkę luteiny. Raczej luteina nie zaszkodzi ale fakt bierzesz duża dawkę
@Martha86 Na pewno jeśli miałaś zabieg powinnaś ze staraniami poczekać przynajmniej do pierwszej @ i kontroli USG u ginekologa. Skoro masz już dzieci, to wykluczyłabym problemy genetyczne (rozumiem, że ojciec ten sam?). Natomiast jest też nieco dolegliwości, które uaktywniają się dopiero po ciąży. Warto zbadać ponownie zespół fosfolipidowy (ok 6 tyg po poronieniu), czy chociażby tarczycę. I obowiązkowo badania wirusowe (toxo, cytomegalia różyczka, ale też parwowirus) + wymaz ureoplasma/mycoplasma/chlamydia.
Ja po zabiegu plamiałam ok 2 tygodni, a @ dostałam prawie po 6 tygodniach.
Wiesz, może masz rację... Powiedz mi wiesz może jak się do tego zabrać? Jak to zrobić? Tu nie mam kogo się nawet zapytać... Jestem sama sobie@Martha86 W takim wypadku wskazane byłoby jeszcze wykonanie Waszych kariotypów. Bo zdrowy to może być, a problem może leżeć w genetyce.
Hej @Martha86 , a z jakiego miasta jesteś?wpisz w Google badanie kariotypow i miasto napewno się pojawia placówki. Jeśli chcesz prywatnie się zdecydować to jest bez problemu koszt ok 350 zł za osobęWiesz, może masz rację... Powiedz mi wiesz może jak się do tego zabrać? Jak to zrobić? Tu nie mam kogo się nawet zapytać... Jestem sama sobie