reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny, melduje się ze szpitala. Wczoraj dostałam 3dawki leków, na początku oprócz silnych bóli brzucha i krwawienia nic się nie działo. Było kilka skrzepów... Bóle okropne, żałowałam, że jednak nie zdecydowałam się na zabieg. Przy podaniu ostatniej dawki lekarz powiedział że szyjka jeszcze zamknięta i raczej będzie trzeba robić zobic dziś zabieg. Ale po 3godz znów dostałam silnych skurczy i nagle poczułam że wody odeszły dosłownie jakbym się zsiklaka i coś dużego wyleciało. Później jeszcze dwa razy wyleciało że mnie dosyć sporo no i dziś mają mi robić USG czy już wszystko się wyczyścilo. Obok mnie leży dziewczyna która jest w 20tyg :( roniła wczoraj obok mnie na łóżku...) straszne to wszystko...
Będzie dobrze kochana, najgorsze już za Tobą. Zabieg jednak oszczędza te wszystkie przeżycia, ale teraz już będzie tylko lepiej.

reklama
@Loli05 u nas nawet tego seksu nie ma w tym cały problem brak erekcji albo nie może dojść. Teraz po prawie dwóch miesiącach jednak się przyznał, że może mieć infekcje. Faceci.

Jestem zalamana tym wszystkim i już nawet nie robię sobie nadziei na to, że kiedyś nam się uda.

Kochana nie załamuj się [emoji182][emoji182] infekcje są do pokonania, dlatego idźcie jak najszybciej do lekarza aby móc wdrożyć szybciutko leczenie. Faceci bardzo się od nas różnią, a niby są tacy nieskomplikowani, nie wiem kto to wymyślił [emoji6] uda się kochana i będziesz miała swój brzuszek, dzidziusia, nie możemy tracic nadzieji pamiętaj że ona umiera ostatnia A my kobitki jesteśmy waleczne [emoji173]

@Paula919191 jesteś dzielna tule Cię mocno [emoji173] szyjka otwarta teraz to zabieg nie będzie tak inwazyjny, a co do kobietki roniacej w 20 tyg to straszne.... Ja lezalam na sali z ciężarną z dużym juz brzusiem, za ścianą plakalay maluszki, za druga ściana ciężarne pod ktg więc wszędzie płacz bicie serduszek i wielkie brzuszki, nie pomagało to [emoji17]

@roki_1991 @Dzoana88 mnie dobilo to, że moje dwie najbliższe przyjaciółki są w ciąży i oświadczył mi to jedna na urodziny wysłała zdj usg że będę ciocia w drugą wczoraj. Załamałam się bo ja nawet seksu nie mam, a o ciąży nie mam co marzyć. Zrobiłam mężowi taka awanturę i dopiero wtedy łaskawie powiedział co się dzieje. Nosz ku... Przecież trn problem trwa już 3 miesiąc i on tego nie widzi... I zamiast cieszyć się ze szczęścia przyjaciółek to ja ryczę nad sobą.

@roki_1991 @Dzoana88 mnie dobilo to, że moje dwie najbliższe przyjaciółki są w ciąży i oświadczył mi to jedna na urodziny wysłała zdj usg że będę ciocia w drugą wczoraj. Załamałam się bo ja nawet seksu nie mam, a o ciąży nie mam co marzyć. Zrobiłam mężowi taka awanturę i dopiero wtedy łaskawie powiedział co się dzieje. Nosz ku... Przecież trn problem trwa już 3 miesiąc i on tego nie widzi...
Rozumiem słońce i masz prawo być zła bo mógł wcześniej powiedzieć, przecież to twój mąż i takie sprawy nie powinny być tematem który boi się? Wstydzi ? Sie poruszyć, ech kto wie co tym naszym facetom siedzi w głowach. Tym bardziej że starajcie się o dzidzie i wie ze starania są dla Ciebie ważne. Rozumiem Cię kochana Ale postaraj się być ponad to i wyleczcie te infekcje i zawalczcie o swoje szczęście [emoji182][emoji182] zasługujesz na to [emoji182] A co do przyjaciółek w ciąży...niestety każdy ma swoje życie i nie mamy wpływu na pewne sprawy, czas dla Ciebie jest ciezki Ale one temu winne nie są niech dzidziusia rosną zdrowo A Ty też się swojego doczekasz zobaczysz [emoji173] moja szwagierka zaczyna 4 miesiąc też jest mi z tym ciężko, ale swoje przeżyła i wiem że zasługuje na szczęście i wierzę że moja pora jeszcze przyjdzie. Jakos nie czuje że w tym cyklu Ale dowiem się za niedługo

Cześć dziewczyny, melduje się ze szpitala. Wczoraj dostałam 3dawki leków, na początku oprócz silnych bóli brzucha i krwawienia nic się nie działo. Było kilka skrzepów... Bóle okropne, żałowałam, że jednak nie zdecydowałam się na zabieg. Przy podaniu ostatniej dawki lekarz powiedział że szyjka jeszcze zamknięta i raczej będzie trzeba robić zobic dziś zabieg. Ale po 3godz znów dostałam silnych skurczy i nagle poczułam że wody odeszły dosłownie jakbym się zsiklaka i coś dużego wyleciało. Później jeszcze dwa razy wyleciało że mnie dosyć sporo no i dziś mają mi robić USG czy już wszystko się wyczyścilo. Obok mnie leży dziewczyna która jest w 20tyg :( roniła wczoraj obok mnie na łóżku...) straszne to wszystko...
Tak jak ja w 19 tyg ... dobrze że to już za Tobą .. teraz będzie tylko lepiej:*

Kochana nie załamuj się [emoji182][emoji182] infekcje są do pokonania, dlatego idźcie jak najszybciej do lekarza aby móc wdrożyć szybciutko leczenie. Faceci bardzo się od nas różnią, a niby są tacy nieskomplikowani, nie wiem kto to wymyślił [emoji6] uda się kochana i będziesz miała swój brzuszek, dzidziusia, nie możemy tracic nadzieji pamiętaj że ona umiera ostatnia A my kobitki jesteśmy waleczne [emoji173]

@Paula919191 jesteś dzielna tule Cię mocno [emoji173] szyjka otwarta teraz to zabieg nie będzie tak inwazyjny, a co do kobietki roniacej w 20 tyg to straszne.... Ja lezalam na sali z ciężarną z dużym juz brzusiem, za ścianą plakalay maluszki, za druga ściana ciężarne pod ktg więc wszędzie płacz bicie serduszek i wielkie brzuszki, nie pomagało to [emoji17]
Fakt ja nie mialam mocnych boli i po 2 dawce blobulek poronnych leciutko zaczelam krawawic znak ze szyjka puściła i o 20 byl zabieg. Wszystko juz podobno bylo na wylocie jak mnie uspili do zabiegu. Ja bylam na sali z dziewczyna z porazeniem mozgowym dzieciecym 35 lat wygladala na 20. Nie jadala sama nie pila pampersy, w szpitalach sa niestety straszne przeżycia

@Takaja123 tak to jest z tymi facetami, my latamy do lekarzy badamy się wzdłuż i wszerz, a oni udają że nie ma problemu... Nie znam się co można zrobić, ale dziewczyny już sporo podpowiedziały. Wyleczcie infekcję i trzymam za Was mocno kciuki!

@Paula919191 dzielna dziewczyno, najgorsze już za Tobą. Dlatego ja się cieszę w sumie że leżałam na izolatce i nie miałam nikogo w sali... Dobrze ze samo poszło, zabieg będzie mniej inwazyjny dla szyjki. Jestem z Tobą [emoji3590]

reklama
@roki_1991 @Dzoana88 mnie dobilo to, że moje dwie najbliższe przyjaciółki są w ciąży i oświadczył mi to jedna na urodziny wysłała zdj usg że będę ciocia w drugą wczoraj. Załamałam się bo ja nawet seksu nie mam, a o ciąży nie mam co marzyć. Zrobiłam mężowi taka awanturę i dopiero wtedy łaskawie powiedział co się dzieje. Nosz ku... Przecież trn problem trwa już 3 miesiąc i on tego nie widzi... I zamiast cieszyć się ze szczęścia przyjaciółek to ja ryczę nad sobą.
Przykro mi kochana, ;* myślę, że facetom ciężko się przyznać, że coś się dzieje. Dobrze że w końcu to powiedział. Zbadacie się (Ty też powinnaś jak wspolzylas A mu wyjdzie infekcja, przeleczycie i juz) A swoją drogą to przyjaciółka jeśli wiedziała o Twojej stracie to mogła podarować sobie takiego SMS w twoje urodziny ... mogła Ci to powiedzieć delikatniej w oczy... przynajmniej takie moje zdanie.

Do góry