reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam wszystkie dziewczynki :-)
dołączam się do grona zdenerwowanych mam pierwszoklasistów, dziś jest ten dzień mam takiedo stracha że chej :baffled:

Edytko będzie dobrze a może twój M tak reaguje na zaistniałą sytuację związaną z powiększeniem rodziny stresy i niepowodzenia oraz ostatnie wydażenia jakie was spotkały i organizm nie wytrzymał... życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Wiesia.

Mam zaległe życzenia z okazji ślubu wiec teraz ślę dużo zdrowia szczęścia i pomyślności na nowej drodze ....

Zafalkowanym zdrowia i spokoju...

Aguś_Ir. piękne kafelki :) i mąż jaki zdolny

Alutka powodzenia w pracy....

Zmykam bo trzeba szykować małego - dużego mężczyznę ....

hejka dziewczynki :-)

wczoraj lataliśmy za płytkami do kuchni i salonu i powiem szczerze, że ceny sa przytłaczające ..... no i dodatkowo tak mało czasu na zastanowienie bo tu wampirek lata i nic zobaczyc nie pozwoli.... a potem pojechalismy na działkę....

maluch nie spał do 17, wymęczył nas wszystkich przeokropnie, ja padłam o 17 po kilkugodzinnym dreptaniu za nią a mała pół godziny po mnie.... chyba sie starzeję hihiihi skoro dziecko ma więcej siły niż ja....

w tym tygodniu lecę załatwić małej żłobek... jeszcze nie wiem kto z nią zostanie w czw i pt... ale chyba tata... no ale szkoda mi jeszcze tylko 3 dni w domku i bede ja musiała zostawic i iść do pracy, ech cieżkie to życie, mimo, ze taki trudny to taki wspaniały był ten miesiąc...

witajcie o poranku.....

Trzymam kciuki za wszystkie przedszkolaki.... a mamusie proszę wziąć się w garść.... po powrocie będzie mnóstwo opowiadania...

Edytko pilnuj tych naszych felczerów aby dobrze wyleczyli Wiesia... a napewno nic mu nie zrobi lepiej niż twoja obecność... jestem z wami i wiem że wszystko będzie w porządku, przecież musi!!!!!!!!!

Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn....

Ja na 9:30 na rozpoczęcie roku z Emilą a później na 12:00 do pracy... niby tylko szkolenie ale poznam mioch współpracowników... jeden plus że wszyscy są nowi i nikt się nie zna:confused:

Witajcie kochane.......
Słodziutka....duuuuzo zdrówka i pozdrowienia dla Wiesia.
a u mnie @ chyba normalna tylko wkurzają mnie te cykle mam strasznie nieregularne.....teraz co 23dni.......ale ogólnie ok.
Wczoraj byliśmy na grzybach 5godzin łażenia po lesie a potem 5 godzin w kuchni.....
Wszystkim mamusiom odprowadzającym swoje pociechy na edukacyjne podboje zycze duzo sił......mnie to czeka za rok.....
Aga Ir,Niusi@ trzymam kciuki za "kerseczki"......
Wszystkim "fasolkowym"kobietkom zycze zdrówka....
Wróbelek....nie smutaj się kochana......
Selenka....;-)
Wszystkie Was pozdrawiam i zycze optymistycznego nastroju.....

Witam dziewczynki!!!!!!!!:-):-):-)
Troszkę mnie nie było,,,,,,,,,,ale dzielnie was podczytywałam,,,,,,,,przyznaję,że nie miałam czasu,bo chciałam poswięcić czas dla bąbla...............przed dzisiejszym stresem,,,,,,,,,,,

Słodziutka,przykro mi z powodu M.............życzę mu szybko przezwyciężenia bólu i powrotu w TWOJE RAMIONA:-):-):-):-) a Ty sło dziutka wiesz..................buziolki////////////////

Aga Irl......rozumiem Cie z tym testem ,je też zawsze obiecuję ,że nie zrobię i co ,,,,,,,,,,,,hahahah
piękna kuchnia..............

Selenko Cieszę się ,że od pażdziernika
staranka,,,,,,,widzę,żepowolutku idzie ku lepszemu....

Alicja....jestem, jestem.,,,,,,,,jakoś nie mam weny twórczej,,,,,,cieplutko pozdrawiam,co u Ciebie nowego,data widze ustalona a bobas,heheh:-):-):-)

ALUTKA, MAŁA , NIUSIA, TArasia, MIGLAk,wróbelek. Cyniczna, Aga, pozdrawiam,,,,,,,,,,,,

GABI, MIRKA, MOrdoklejka, :-)Jeżyk dbajcie o siebie
GABI, Jeżyk jak tam dzisiejsze stresy zwiazane z przedszkolem????????????????u mnie ciężko.........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Niewymienione dziewczynki pozdrawiam,,,,,,,,,,,,,,ściskam gorąco........................:-):-):-)

To teraz ja się pomazgam hehehe:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Niby pracowałam w przedszkolu,niby wszystko to rozumiem,,,,,,,,,,,,,,,,nieby wiem ,że krzywda mu się nie dzieje,,,,,,,,,,,,,zaprowadziłam go rano a on biedaczek nie chciał iść ,Pani wziea go na siłę a ja szybko uciekłam,,,,,,,,,,,,,,,,jest tam już 2, 5 godz...a ja o niczym innym nie myślę jak o nim,,,,,,,,,,co on tam robi, czy pałacze za mną,,,,,,,,,,,,,,, A najgorsze jest to ,że mi tak strasznie ciężko............o 11.30 ide go odebrać........jak bym mogła to bym jużpo niego poleciała,,,,,,,,,,,,,,,ale jestem głupa,,,no ale cóż taki mój urok,,,,,,,,,,,,,szkoda mi go,,ale może się przyzwyczai i będzie fajny przedszkolak,,,,,,,,,,,,,,,,,

GABI, Jeżyk , Szafirek a jak u was?????????????jak emocja,,,,,,,jak dzieczczki.płakały???? czy były dzielniejsze niż mój??????/
jak wróce to postaram sięnapisać jak tam było???????Mi strasznie ciężko jak narazie,,,,,,,,,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a ja juz po lekarzu... było miło, zbadana zostałam,a jutro mam przyjsc na usg.... bo podobno mam costam powiekszone i trzeba sprawdzić....a po badaniu taki jakis śluz różowy jakby krwawy mam.... pani doktor pytała sie nie czy nie krwawię, widocznie ona tez to zuwazyła... ale nic mnie nie bolało więc mam nadzieje, że bedzie ok. kazała sie wstrzymac ze starankami jeszcze 2-3 mies aż mnie dokłanie przebada, pobrała cytologię

dostałam skierowanie na badanka: usg, tsh, cytomegalię i przeciwciała różyczkowe, morfologię...toksoplazmoze, mocz robiłam i nie miałam nigdy...

moja miska jakaś rozgrzana jakby goraczka...ma 37,2 i nie wiem czy ją brac dziś na dwór

reklama
i powiem wam szczerze, że chyba zrezygnuje ze staranek o dzidziusia w październiku, chyba mnie wystraszyła ta doktorka i poczekam do 3@, mam przyjść z wynikami za miesiąc... i wtedy zobaczymy co powie

miała któraś z was szczepionkę na różyczkę? ile po niej trzeba odczekac ze starankami?

Do góry