reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
oj niecierpliwa kobieta ;-)
kochane ja zmykam do wanienki moze jeszcze jakis filmik i . .. . życze Wam cudowanej nocy
no i Agus abysmy przetwały do poniedziałku i życze tych II ale by bylo fajnie jakby nam sie udalo :-)
buziaczki słodkie moze jutro zajze mam wolne tak bardzo chcemy jechac na grzyby ale M jest tak zmeczony i ja tez ze marzymy o tym zeby sie wyspac wiec moze do lasu zawitamy przy nastepnym wolnym :-)

Witam Was kochane dziewczynki

Straszne pustki ostatnio na BB.. ale cóż.. wszyscy zabiegani..

Dzisiaj miałam fatalnyy dzień.. bardzooo fatalny. Mąż w szpitalu :-( noc prze de mną w samotności :-( ale najbardziej boję sie o Jego zdrowie.Narazie nie wiedzą co mu jest.. tyle tylko że Go boli.. ale źrodła bólu nie umią zlokalizować.KOSZMAR :-:)-:)errr::eek:

Mamusiom przedszkolakom życzę dużo siły.. oby nie płakały :-p:laugh2: jak dziecko zniknie za drzwiami i będzie się dobrze bez mamy bawić ;-)

Aguś Irlan piękne płytki..!! Super wygląda.. A na test stanowczo za wcześnie :tak:

Mika u Ciebie jak?? Nic się nie odzywasz?

Madzia?? A Tobie pomogły przepisy dziewczynek na zapracia? Jak samopoczucie? Lepsze?

niusi@ - odpocznijcie jutro, należy Wam się.. na grzyby innym razem lub popołudniu..

Aguś AJ i jak @?? Normalna? Boli brzusio? Jak ogolnie się czujesz?

Andżi kochana jesteś :cool: :laugh2: dziękuje.. Ty wiesz.... wiesz..

jezyk i tak do konca.. jak najmniej stresów. I odpoczynek... odpoczynek.. odpoczynek.

pixella :-) pozdrawiam

Alicja zleci do wtorku a wtedy znów będziecie razem bardzo szczęsliwi.

Alutka.. masażystka załatwiona ale Wiesiu powiedział ze nie w JEGO typie i pozwolił jej tylko na masaż ;-):-D ... dziękuje za pozdrowienia
Udanego jutro spotkania w nowej pracy!!! Oby wszystko szło po Twojej myśli. Oczaruj ich jeszcze bardziej (jeśli da się bardziej ;-))

Karola Ciebie ściskam ;-):tak:

Kasiu faktycznie gdzie znikłaś? Stało się coś???????

wróbelek i jak podróż minęła? Jak się czujesz?

Katrin? A Ty czemu tak malutko się udzielasz? Napisz coś więcej..

Sylwia już pewnie buźkę na słoneczku opala :sorry2:

Dilajla, Szafirek, also, allaa, Shyla, Cyniczna, Patrycja83, mała, guska,Gabi oraz wszystkie nie wymienione dziewczynki serdecznie pozdrawiam.
Obudźcie się dziewczynki!! BB świeci pustkami :angry::laugh2:

Zmykam...

reklama
Dobra zmykam dziewczynki

Rano muszę wstać jechać do szpitala.. a wierzcie mi ostatnie dni, tygodnie nie są dla nas łatwe.. postaram się wyspać choć nie wiem czy mi się to uda.

Ale Wam zyczę słodkich snów i owocnych staranek

Buziam

Do góry