reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
my mielismu suczke znajde yorke shire terriera...nie wiem czy dobrze napisalam hahaah...ale byla stara i musielismy uspac....niestety...ja bym chciala duuuzego psa....wilczura albo labladora....
aga_irlandia
hhehe wlasnie aga korzystaj,....ja po tych moich operacjach kolana niestety nie moge nic....buuuu...ani tanczyc ani biegac ani jezdzic na rolkach a na rowerze to tylko stacjonarnym ....bo bezpieczniej hahahah
aga_irlandia
marzena no dom juz jest tylko psa brak....hahhaha...ale musze poczekac bo wiecie pies nie problem problem jest pozniej jak chce sie wyjechac a psa wziac nie mozna....ech.....a rodziny nie ma zeby podrzucic
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Racja...my tez mieliśmy problem co z psem zrobić a ze duzy to nawet do rodziców nie moglismy podrzucić...ale na szczescie mamy lokatorów i oni zajęli sie naszym bydlęciem...hihi...ale wiecie nie było nas dwa dni a ta bestia nic nie jadła...chyba z tęsknoty....
aga_irlandia
no dokladnie aga z tesknoty my tak mielismy jak wyjechalismy do Irlandii a w polsce moi rodzice wzieli naszego pieska....ech.....tez glodowala....ale potem bylo lepiej....
to jest własnie problem na szczescie my jak jedziemy to tylko na działke i tam psina jest mile widziane hehe ale ostatnio jak nocowalismy u rodzicow to był problem bo widziałam ze mama ma troszke mine teges jak psina załatwiała swoje potrzeby na gazecie
reklama
oj powiem Wam ze my mielismy straszne przeboje z naszym psiakiem wzielismy go przed Bozym Narodzeniem ze schroniska miał 6t byla tak zapchlony i arobaczony ze chyba by tam zdechł gdyby ie my nie myslalam ze w takim malym piesku jest tyle robali bleeeee a teraz jakby nam dziekowal za to ze go wzielismy jest tak grzeczny ze szok a w listopadzie dopiero skonczy rok nic nam nie pogryzl jedynie nadskobal sobi rog dywany i zjadł mi maly koszyk wiklinowy i to wszystko a odnośnie sikania to tez sie meczylam i do tego mial jeszcze iegunki wiec nocki mielismy z glowy jak z dzidzia wstawalismy na zmiane ale jak skonczyl 4 miesiace to byal kwestia tygodnia i zalatwial sie na dworzu Wiec zobaczysz Twoja psiutka tez sie nauczy