reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny powiedzcie czy powinnam się martwić. Jestem 2,5tyg.po łyżeczkowaniu. Beta w dniu łyżeczkowania 337328 U/l, dziś robiłam i jest 255 mlU, czy ten spadek jest dobry, czy za słabo spada? Ja już schizuje...

Bardzo dobry spadek :)
Ja dwa dni przed zabiegiem miałam ponad 32tys a 6tyg po zabiegu było jeszcze 5. Także spokojnie. Najważniejsze żeby spadała. Sprawdź sobie za jakieś dwa tyg :)

reklama
@roki_1991 dzięki,jesteś kochana. Dół mam taki, że chyba się już z niego nie wygrzebię. W dodatku bratowa idzie od piątku na zwolnienie, a ja dalej w czarnej d.... e. Sorki, że smęcę, muszę się wygadać, bo ryczeć już nie mam czym.
Zakupiłam dziś olej z wiesiołka, na jutro będę miała ovarin I castagnus. Tylko nie wiem, czy mogę jeszcze brać skoro to od 1dc.Tak się nastawiłam na to, że teraz się uda, że zupełnie nie myślałam a co jak nie.
Olej z wiesiołka już biorę, nie wiem co z resztą. Podpowiecie?
Wiem, że wszystko od 1dc.

@hona Kochanie przypomnij mi swoj adres. Podesle ci opakowanie owarinu, bo gdzies mi sie paleta i ziola o.Soroki, pije sie do owulki. Mozesz pic ty i m. Reguluje cykl. Bierz wit d3 2000j. Bardzo mi przykro, ze tak Ci trudno. Nie porownuj sie do nikogo, nie zestawiaj. Twoje zycie jest wyjatkowe. Razem z @roki_1991 mocno, bardzo mocniutko nie tylko kibicuje, ale tez trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

@Destino , @gosia100 jesteście kochane, aż się poryczałam. Tyle dobrych słów, ciepła zawsze od Was dostaję, no I rozumiecie moje rozterki, w sumie nasze. Cieszę się, że Was mam.
Ja powinnam dostać @ w okolicach 18 lutego. Od 16 dnia cyklu jem luteinę. Gin powiedziała, że narazie ma tak być, do momentu stymulacji.
@hona Olej z wiesiołka piję oczywiście.
A może zaskoczy w tym cyklu. :) :) Może owu sama sobie przyjdzie. Nie wiem :)

reklama
@roki_1991 dzięki,jesteś kochana. Dół mam taki, że chyba się już z niego nie wygrzebię. W dodatku bratowa idzie od piątku na zwolnienie, a ja dalej w czarnej d.... e. Sorki, że smęcę, muszę się wygadać, bo ryczeć już nie mam czym.
Zakupiłam dziś olej z wiesiołka, na jutro będę miała ovarin I castagnus. Tylko nie wiem, czy mogę jeszcze brać skoro to od 1dc.Tak się nastawiłam na to, że teraz się uda, że zupełnie nie myślałam a co jak nie.
Olej z wiesiołka już biorę, nie wiem co z resztą. Podpowiecie?
Wiem, że wszystko od 1dc.
Ja mam fajną koleżankę z pracy. Jest po 40. Jej mąż zmarł. Teraz ma chłopaka i stara się o dziecko, tzn. nie zabezpiecza się i mówi: a może zaskoczę :) ona nie ma wcale dzieci, leczyli się latami, aż z rozpaczy mąż zaczął pić i odebrał sobie życie. Tak cierpiał.

Do góry