reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cyniczna ja raz w życiu ubrałam gorset i nigdy więcej!!!! może ja nie potrafię w czymś takim chodzić?????????:dry: dość że tam gdzie ścisnęłam było ok to sadełko wylazło z innej strony to w dodatku ciągle miałam wrażenie że mi spadnie...... ja to chyba tylko w dresach powinnam chodzić.....:-D

reklama
No, w Irlandii taki standard jest :) Przyjaciółka wróciła stamtąd po półtorarocznym pobycie, mimo iz miała zostać na stałe. Powiedziała, że pogoda ją tam przytłacza i ma stany depresyjne. hymmm

no coz....ja tu ponad 2 lata jestem i wlasciwie nie planuje powrotu do Polski hahahha....ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic...no pocieszajace jest to ze zimowych ciuchow i butow nie potrzebujemy hheheeh

guska... ale ja mam duże mieszkanie - 120m kw... i nie mam w sypialni telewizora, tv na drugim końcu mieszkania jest! Lubego wczoraj w sypialni ino szelest lisci za oknem usypiał :)
alutka to kiepski gorset miałaś :) Ja ogólnie bardzo lubię body, gorsety i tamu tam podobne. Byleby lekko poddające się, tych zypełnie sztywnych (ślubnych na ten przyklad) nie trawię.

U mnie też spokojnie ze 2 osoby dodatkowe się najedzą:-)

Troszkę się odstresowałam bo zadzwoniłam do dyrektora i o nic mam się nie martwić.... ok niech tak będzie...
ale mam problem bo hotel zarezerwowali od 2 września a ja miałam jechać 1 wieczorem bo mój M chciał mnie zawieść... a tak to będę taskać się autobusem z manatkami na 5 tygodni....

ala u mnie problem zawsze jakis jest heheh...jeden woli to drugi tamto...dzis zrobilam ryz z papryka duszona a do tego pulpeciki z indyka w pysznym sosiku.....ale coz....nie wszyscy lubia ryz ale tylko to mialam w domu bo dopiero po poludniu pojedziemy na wieksze zakupy zapasy uzupelnic...wiec....chinsie zarlo dzis heheh

reklama
Do góry