reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kasiula222 @porcelana dobrze, że macie to już za sobą. Za jakiś czas wrócicie do normalności i będzie dobrze :) Też czułam tą pustkę w marcu a już znów jest tam nowy aniołek wiec głowa do góry.

Ja teraz oczekuje na drugi wynik b-HCG i znów stres. Ten rok to jedno wielkie oczekiwanie na wszystko. Najpierw pierwsza ciąża teraz druga i nic tylko trzeba czekać na jakieś wieści...

Zadzwoniłam do lekarza poprosić o skierowanie na betę... może dadzą mi jutro muszą się zastanowić.. zrobiłam test ten sam co wczoraj i dalej jest taka słaba kreska... zwariuje do weekendu

Zadzwoniłam do lekarza poprosić skierowanie na betę... może dadzą mi jutro.. zrobiłam test ten sam co wczoraj i dalej jest taka słaba kreska... zwariuje do weekendu

Jeśli masz słabą kreskę to na pewno jesteś w ciąży u mnie za każdym razem tak było :) ewentualnie możesz iść prywatnie to koszt 30 zł. Ja chodzę tutaj: Link do: Badania laboratoryjne krwi, diagnostyka, medyczne, analityczne, Łódź, Katowice, Wrocław, Kraków, Poznań, Rzeszów, Lublin, Bydgoszcz - Alab Laboratoria Sp. z o.o. a wynik jest tego samego dnia.

Jeśli masz słabą kreskę to na pewno jesteś w ciąży u mnie za każdym razem tak było :) ewentualnie możesz iść prywatnie to koszt 30 zł. Ja chodzę tutaj: Link do: Badania laboratoryjne krwi, diagnostyka, medyczne, analityczne, Łódź, Katowice, Wrocław, Kraków, Poznań, Rzeszów, Lublin, Bydgoszcz - Alab Laboratoria Sp. z o.o. a wynik jest tego samego dnia.

Nie mieszkam w Polsce i tutaj nie robią prywatnie i nie sprawdzają przyrostu. A z tą kreską jest tak ze ona jest bardzo ale to bardzo jasna i nie ciemnieje [emoji17]bardzo się martwię

Ivonka ja już normalnie się czuje .. już jestem spakowana i przebrania do wyjścia , tylko czekam na męża .Bo wypis już jest .
No nieźle. Ja o 16 byłam po zabiegu, o 18 dopiero pozwolili mi zjeść, a do domu wypuścili na drugi dzień po 14.
W szpitalu czułam się bardzo dobrze, ale teraz w domu jest średnio. Obyś Ty miała inaczej...

reklama
Do góry