reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kasiula222 @porcelana dobrze, że macie to już za sobą. Za jakiś czas wrócicie do normalności i będzie dobrze :) Też czułam tą pustkę w marcu a już znów jest tam nowy aniołek wiec głowa do góry.

Ja teraz oczekuje na drugi wynik b-HCG i znów stres. Ten rok to jedno wielkie oczekiwanie na wszystko. Najpierw pierwsza ciąża teraz druga i nic tylko trzeba czekać na jakieś wieści...

Zadzwoniłam do lekarza poprosić o skierowanie na betę... może dadzą mi jutro muszą się zastanowić.. zrobiłam test ten sam co wczoraj i dalej jest taka słaba kreska... zwariuje do weekendu

Zadzwoniłam do lekarza poprosić skierowanie na betę... może dadzą mi jutro.. zrobiłam test ten sam co wczoraj i dalej jest taka słaba kreska... zwariuje do weekendu

Jeśli masz słabą kreskę to na pewno jesteś w ciąży u mnie za każdym razem tak było :) ewentualnie możesz iść prywatnie to koszt 30 zł. Ja chodzę tutaj: Link do: Badania laboratoryjne krwi, diagnostyka, medyczne, analityczne, Łódź, Katowice, Wrocław, Kraków, Poznań, Rzeszów, Lublin, Bydgoszcz - Alab Laboratoria Sp. z o.o. a wynik jest tego samego dnia.

Jeśli masz słabą kreskę to na pewno jesteś w ciąży u mnie za każdym razem tak było :) ewentualnie możesz iść prywatnie to koszt 30 zł. Ja chodzę tutaj: Link do: Badania laboratoryjne krwi, diagnostyka, medyczne, analityczne, Łódź, Katowice, Wrocław, Kraków, Poznań, Rzeszów, Lublin, Bydgoszcz - Alab Laboratoria Sp. z o.o. a wynik jest tego samego dnia.

Nie mieszkam w Polsce i tutaj nie robią prywatnie i nie sprawdzają przyrostu. A z tą kreską jest tak ze ona jest bardzo ale to bardzo jasna i nie ciemnieje [emoji17]bardzo się martwię

Ivonka ja już normalnie się czuje .. już jestem spakowana i przebrania do wyjścia , tylko czekam na męża .Bo wypis już jest .
No nieźle. Ja o 16 byłam po zabiegu, o 18 dopiero pozwolili mi zjeść, a do domu wypuścili na drugi dzień po 14.
W szpitalu czułam się bardzo dobrze, ale teraz w domu jest średnio. Obyś Ty miała inaczej...

reklama
Do góry