reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Marika92 trzymam kciuki żeby Maksiu jeszcze w brzuszku powiedział :) ale on już jest duży facet wiec jakby co to da sobie świetnie rade :)

@porcelana ciesze się ze juz jesteś po. Odpoczywaj teraz :) życzę dużo zdrowia i siły

@kasiula222 Ty to się biedna namęczysz...takie czekanie jest najgorsze :( oby jak najszybciej się skończyło...
Dzięki .. ja już jestem na skraju wytrzymałośći ...brzuch mnie pobolewa ale bez szału z krwawieniem

reklama
@ivvonka to wspaniałe wieści :) oby nie bylo juz żadnych niespodzianek.

@martakratka ale super! Fajnie ze trafiłaś na dobrego lekarza, a najważniejsze ze z maluszkiem jest ok :)

@Marika92 najwazniejsze że jestes w szpitalu, zrobią wszystko co sie da. A jak rozwarcie? Jak szyjka? Jest szansa ze się trochę cofnie? Juz 32 tydzien, podane sterydy na plucka, bedzie dobrze. Ale lepiej Maksiu poczekaj jeszcze z te 4 tygodnie, bo w brzuszku u mamy najlepiej sie rosnie :) trzymam kciuki za Was :) :*
No ;) Widziałam rączki i nóżki maciupeńkie i pikające serduszko - już tak wyraźnie... Kurcze nie dociera do mnie chyba jeszcze ze jestem w ciąży... Mam wyrzuty sumienia, że jeszcze tak do końca tego nie czuję...

Ostatnia edycja:
Zrobiłam dzisiaj test i wydawał się ze jest negatywny... ale po kilku minutach jak na niego spojrzałam to widać pod światło bardzo jasną kreskę, aż się zastanawiałam czy faktycznie tam jest... myślicie ze jeżeli faktycznie się udało to jutro już powinna wyjść ciemniejsza kreska? Czy lepiej czekać?

Dostałam już druga dawkę sterydu na płucka, o 23 z kawałkiem kolejny zastrzyk - to w razie gdyby Maks był tak ciekawskim dzieckiem i chciał spotkać nas już ale mam nadzieję że przwmyśli sprawę i posiedzi w domku jeszcze trójkę. Dostaje też kroplówki z tractocile (10 dawek) a leci dopiero 4. Skurcze ucichły. Szyjka na tym samym poziomie, dziś jeszcze usg nie miałam, ale miałam badanie ginekologiczne i jest zamknięta, a rozwarcia nie miałam w ogóle. Oby było coraz lepiej

Zrobiłam dzisiaj test i wydawał się ze jest negatywny... ale po kilku minutach jak na niego spojrzałam to widać pod światło bardzo jasną kreskę, aż się zastanawiałam czy faktycznie tam jest... myślicie ze jeżeli faktycznie się udało to jutro już powinna wyjść ciemniejsza kreska? Czy lepiej czekać?
Pokaż fote :)

@jagoda87 jutro bedzie ciut ciemniejsza tylko ale jak pojedziesz na bete jeszcze dzis:) bedzisz miala czarno na bialym:) kciukasy! @Cleopatra_83 jak dzis? Powtarzalas test a moze beta? @Marika92 niech siedzi Maksiu 3mam kciuki ale bedzie dobrze i tak na pewno:):*:*

Tutaj nie robią bety...[emoji17]jestem zdana tylko na testy. Zrobię rano kolejny test i zobaczę co pokarze...

Dziewczyny, czekam do lekarza. Jestem przerażona [emoji27] najbardziej się boję że mi powie że już za późno, żeby mieć kolejne dziecko, że coś jest nie tak ze mną.... Że głupoty mi w głowie na stare lata [emoji25]

reklama
@Marika92 dobrze że się uspokoiło troszkę. Oby już tak tylko w tą stronę. Trzymam kciuki aby się udało Wam dotrwać.

@jagoda87 jutro będzie ciemniejsza jednak niekoniecznie taka aby po oczach razila. Tak abyś się nie zniechęciła :-) delikatne gratulacje, oby jutro można było je oficjalnie składać

Do góry