reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@asiaxkk jako farmaceutka powiem, że prenatal uno lub pharmaton matruelle są bardzo dobrymi produktami( w sensie przebadanymi). Ja na etapie 3 stymulacji zaczęłam brać inofem i wtedy udało mi się zajść w ciążę. Zastanawiałam się też nad profertilem dla męża mimo, że cena zawrotna...ale nie zdążyliśmy bo już byłam w ciąży. Teraz jak dojdę do siebie po wizycie miesiąc od zabiegu zacznę napewno inofem bo dużo lepiej wyglądały warunki dla zarodka przy kontroli USG. Na ten moment łykam pharmaton matruelle, wit. D3 i czekam na zielone światło :( no i probiotyk do antybiotyku na to zapalenie endometrium :/
Wszystkie zafasolkowane czekające na wizytę... trzymam mocno kciuki, żeby szkraby były silne i mocno "zakotwiczone" :)

Dziewczyny wszystko jest ok :) Dzidzius ma 11,2 mm. Slyszalam serduszko :) Bije 130 razy na minutę. Chyba to dobrze bo Pani dr powiedziala ze jest wzorowo narazie :) az sie poplakalam jak usłyszałam to bicie...

Załączniki

• 20180430_133240.jpg
    20180430_133240.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 82
Dziewczyny wszystko jest ok :) Dzidzius ma 11,2 mm. Slyszalam serduszko :) Bije 130 razy na minutę. Chyba to dobrze bo Pani dr powiedziala ze jest wzorowo narazie :) az sie poplakalam jak usłyszałam to bicie...
Super, bardzo się cieszę. Musimy wszystkie starać się inaczej myśleć ;/ oczywiście bardziej optymistycznie ;)))))

reklama
Do góry