reklama
@ivvonka ja też trzymam kciuki i modlę sie o Twoją córeczkę :*
@martakratka za Ciebie też trzymam kciuki, będzie dobrze zaraz pochwalisz sie ślicznie pikajacym serduszkiem
@martakratka za Ciebie też trzymam kciuki, będzie dobrze zaraz pochwalisz sie ślicznie pikajacym serduszkiem
@asiaxkk jako farmaceutka powiem, że prenatal uno lub pharmaton matruelle są bardzo dobrymi produktami( w sensie przebadanymi). Ja na etapie 3 stymulacji zaczęłam brać inofem i wtedy udało mi się zajść w ciążę. Zastanawiałam się też nad profertilem dla męża mimo, że cena zawrotna...ale nie zdążyliśmy bo już byłam w ciąży. Teraz jak dojdę do siebie po wizycie miesiąc od zabiegu zacznę napewno inofem bo dużo lepiej wyglądały warunki dla zarodka przy kontroli USG. Na ten moment łykam pharmaton matruelle, wit. D3 i czekam na zielone światło no i probiotyk do antybiotyku na to zapalenie endometrium :/
Wszystkie zafasolkowane czekające na wizytę... trzymam mocno kciuki, żeby szkraby były silne i mocno "zakotwiczone"
Wszystkie zafasolkowane czekające na wizytę... trzymam mocno kciuki, żeby szkraby były silne i mocno "zakotwiczone"
agatush
Moderatorka
Ja bralam mama dha premium.um plus.@ivvonka ja też trzymam kciuki
Dziewczyny macie do polecenia jakieś suplementy do stosowania przy staraniach? Poprzednio brałam tylko kwas foliowy.
@martakratka trzymam kciuki!
<Jagoda>
Zaciekawiona BB
@martakratka czekam na wieści i mocno trzymam kciuki
martakratka
Fanka BB :)
natala95
Fanka BB :)
Super kochana mówiłam że będzie wszystko dobrze oby tak dalej [emoji173]Dziewczyny wszystko jest ok Dzidzius ma 11,2 mm. Slyszalam serduszko Bije 130 razy na minutę. Chyba to dobrze bo Pani dr powiedziala ze jest wzorowo narazie az sie poplakalam jak usłyszałam to bicie...
Super, bardzo się cieszę. Musimy wszystkie starać się inaczej myśleć ;/ oczywiście bardziej optymistycznie ))))Dziewczyny wszystko jest ok Dzidzius ma 11,2 mm. Slyszalam serduszko Bije 130 razy na minutę. Chyba to dobrze bo Pani dr powiedziala ze jest wzorowo narazie az sie poplakalam jak usłyszałam to bicie...
@martakratka super , świetne wieści który to tydzień? (Przeczuwam, że bedzie synuś ) buziaki!!!
reklama
@martakratka dobra, dobra widzę 7 tydz 1 dzień i wg suwaczka i wg usg idealnie