reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@martakratka gin kazala Ci robic przyrost po 4 dniach? Moj sie zdziwil jak zrobilam druga bete, mowi po co pani robi jak zaraz zobaczymy na usg.w kazdym razie giny i wszystko prawi ze od 1000 widac pęcherzyk ciazowy a od 10000 serduszko. Ale pewnie indywidualnie moze byc ze pare tysi pozniej i zalezy od sprzetu usg. Jesli chodzi o chlopow to tez zalezy od gin niektorym nie pozwalaja wchodzic jak jest usg dopochwowe. A takie bedzie. Ja swojego tylko do poczekalni wzielam kiedys, a teraz bede sama bo pracuje:( spij spokojnie przyrost super:)
Moze dlatego kazala zrobic ze ostatnio rosla a nie bylo pecherzyka nawet. Nie wiem. Kazala to zrobilam. Po prostu moze jej zapyram czy W moze wejsc chociaz na chwilę jak bedzie wszystko ok. Niech sie chlopina pocieszy :)

reklama
Ja na dopochwowe nie brałam męża, zresztą nie było okazji, bo pracował.
Teraz dopiero na usg przez brzuch go wezmę, ale jeśli lekarz zdecyduje też o dopochwowym tak jak ostatnio to wolę mieć wtedy chłopa za drzwiami, bo później jest jeszcze od razu samolot no i tak jakoś bym się dziwnie czuła.A i konsultacje też lepiej solo, bo mnie później zamęczy upomnieniami o pilnowaniu się.

No wlasnie u swojego gin jak mialam dopochwowo nigdy nie bralam meza, dzisiaj polowkowe w innym gabinecie wiec sobie mysle a niech wejdzie zobaczy,zwlaszcza ze place to wymagam :-D ale sami zapytali czy chce meza,byl zadowolony :-) pierwszy raz uslyszal serce czy luknąl na siusiaka otoz potwierdzone info bedzie synus :) nie bylo zastrzezen, rozwija sie prawidlowo tylko uparciuch straszny bo nie chcial pozowac :-)
Ogolnie pozniej mialam tez dopochwowo bo chciala sprawdzic dlugosc szyjki ale to maz juz byl zaa drzwiami :p

No wlasnie u swojego gin jak mialam dopochwowo nigdy nie bralam meza, dzisiaj polowkowe w innym gabinecie wiec sobie mysle a niech wejdzie zobaczy,zwlaszcza ze place to wymagam :-D ale sami zapytali czy chce meza,byl zadowolony :-) pierwszy raz uslyszal serce czy luknąl na siusiaka otoz potwierdzone info bedzie synus :) nie bylo zastrzezen, rozwija sie prawidlowo tylko uparciuch straszny bo nie chcial pozowac :-)
Ogolnie pozniej mialam tez dopochwowo bo chciala sprawdzic dlugosc szyjki ale to maz juz byl zaa drzwiami :p
No to pięknie :) gratuluję z calego serca :)

@anja93 pięknie. :) Czyli nasza kwietniowa kolejka połówkowa już ruszyła i już dobre wieści, więc trzeba kontynuować kierunek. To teraz masz już z górki oficjalnie. :)

reklama
Dzieki dziewuszki :* ja zaczelam dobrymi informacjami i kazda dobrymi bedzie kontynuowala az nie wiem ktora ma na koncu polowkowe ale tez dobrymi skonczy:* trzymam kciuki mocno za wszystkie i za te ktore na poczatku drogi, nawet nie zdajecie sobie sprawy jak w momencie przeleci i bedziecie na tym etapie co my teraz :-)
@ivvonka aaaaaa dokladnie tak sobie Ciebie wyobrazalam, laska :-)

Ostatnia edycja:
Do góry