reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@martakratka gin kazala Ci robic przyrost po 4 dniach? Moj sie zdziwil jak zrobilam druga bete, mowi po co pani robi jak zaraz zobaczymy na usg.w kazdym razie giny i wszystko prawi ze od 1000 widac pęcherzyk ciazowy a od 10000 serduszko. Ale pewnie indywidualnie moze byc ze pare tysi pozniej i zalezy od sprzetu usg. Jesli chodzi o chlopow to tez zalezy od gin niektorym nie pozwalaja wchodzic jak jest usg dopochwowe. A takie bedzie. Ja swojego tylko do poczekalni wzielam kiedys, a teraz bede sama bo pracuje:( spij spokojnie przyrost super:)
Moze dlatego kazala zrobic ze ostatnio rosla a nie bylo pecherzyka nawet. Nie wiem. Kazala to zrobilam. Po prostu moze jej zapyram czy W moze wejsc chociaz na chwilę jak bedzie wszystko ok. Niech sie chlopina pocieszy :)

reklama
Ja na dopochwowe nie brałam męża, zresztą nie było okazji, bo pracował.
Teraz dopiero na usg przez brzuch go wezmę, ale jeśli lekarz zdecyduje też o dopochwowym tak jak ostatnio to wolę mieć wtedy chłopa za drzwiami, bo później jest jeszcze od razu samolot no i tak jakoś bym się dziwnie czuła.A i konsultacje też lepiej solo, bo mnie później zamęczy upomnieniami o pilnowaniu się.

No wlasnie u swojego gin jak mialam dopochwowo nigdy nie bralam meza, dzisiaj polowkowe w innym gabinecie wiec sobie mysle a niech wejdzie zobaczy,zwlaszcza ze place to wymagam :-D ale sami zapytali czy chce meza,byl zadowolony :-) pierwszy raz uslyszal serce czy luknąl na siusiaka otoz potwierdzone info bedzie synus :) nie bylo zastrzezen, rozwija sie prawidlowo tylko uparciuch straszny bo nie chcial pozowac :-)
Ogolnie pozniej mialam tez dopochwowo bo chciala sprawdzic dlugosc szyjki ale to maz juz byl zaa drzwiami :p

No wlasnie u swojego gin jak mialam dopochwowo nigdy nie bralam meza, dzisiaj polowkowe w innym gabinecie wiec sobie mysle a niech wejdzie zobaczy,zwlaszcza ze place to wymagam :-D ale sami zapytali czy chce meza,byl zadowolony :-) pierwszy raz uslyszal serce czy luknąl na siusiaka otoz potwierdzone info bedzie synus :) nie bylo zastrzezen, rozwija sie prawidlowo tylko uparciuch straszny bo nie chcial pozowac :-)
Ogolnie pozniej mialam tez dopochwowo bo chciala sprawdzic dlugosc szyjki ale to maz juz byl zaa drzwiami :p
No to pięknie :) gratuluję z calego serca :)

@anja93 pięknie. :) Czyli nasza kwietniowa kolejka połówkowa już ruszyła i już dobre wieści, więc trzeba kontynuować kierunek. To teraz masz już z górki oficjalnie. :)

reklama
Dzieki dziewuszki :* ja zaczelam dobrymi informacjami i kazda dobrymi bedzie kontynuowala az nie wiem ktora ma na koncu polowkowe ale tez dobrymi skonczy:* trzymam kciuki mocno za wszystkie i za te ktore na poczatku drogi, nawet nie zdajecie sobie sprawy jak w momencie przeleci i bedziecie na tym etapie co my teraz :-)
@ivvonka aaaaaa dokladnie tak sobie Ciebie wyobrazalam, laska :-)

Ostatnia edycja:
Do góry