Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a robiłaś sobie może zakwas buraczany?@hona pilam duzo burakow odpusciam a teraz znowu troche musze sie zmusic a narazie duzo pracy w srode juz troche bedzie lzej datego pragne juz srody nad zycie staran jeszcze nie rozpoczelismy.
Dziękuję. Myślę, żeby z każdym dniem będzie lepiej.@Monia M trzymaj się kochana [emoji9]
Jestesmy z Tobą... teraz juz z kazdym dniem bedzie lepiej. Trzymaj sie kochana ...Dziewczyny!!! Boże umarłam... Jestem po zabiegu. Trzymałam się cały dzień. Ale na sali zabiegowej łzy kapały jedna po drugiej. Zdałam sobie sprawę, że to naprawdę już koniec. A do tego okropny ból podbrzusza juz po zabiegu. Jakaś masakra! Dostałam kroplówkę i zastrzyk. Mijało i mijało a ja się wiłam z bólu. Teraz już jestem w domu. I wierzę, tak bardzo mocno wierzę, że każdego dnia będzie lepiej...