reklama
natala95
Fanka BB :)
Chyba już spadło prawidłowo to na usg powinno być wszystko ok prawda ?Aha - no to daj znać późńiej. Trzymam kciuki, żeby było wszystko ok
Załączniki
natala95
Ale i tak jeatem zła bo tu coś nie pasuje mi pierwsza beta u mojego gin wyszla 601 a w szpitalu już 156 to coś musiało się stać wcześniej ale czemu ja tak późno zaczęłam krwawic nie rozumiem tego [emoji22]Chyba już spadło prawidłowo to na usg powinno być wszystko ok prawda ? Zobacz załącznik 846164
ivvonka
@natala95 kochana, wszystko jest ok. Beta spada. Może jeszcze spaść. 601 to mogła być beta przed poronieniem. Krwawienie nie musi wcale nastąpić od razu w momencie kiedy już następuje koniec. Może przyjść nawet po kilku dniach od straty. W tym czasie beta już spada. Stąd mogła być taka różnica.
aha, wpływ na wynik ma też laboratorium, w którym było badanie.
aha, wpływ na wynik ma też laboratorium, w którym było badanie.
natala95
Ahhh i znów mi smutno [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]@natala95 kochana, wszystko jest ok. Beta spada. Może jeszcze spaść. 601 to mogła być beta przed poronieniem. Krwawienie nie musi wcale nastąpić od razu w momencie kiedy już następuje koniec. Może przyjść nawet po kilku dniach od straty. W tym czasie beta już spada. Stąd mogła być taka różnica.
martakratka
Bedzie wszystko ok. Bardzo szybko spadla Ci ta beta. Super. To juz sie nie zamartwiajChyba już spadło prawidłowo to na usg powinno być wszystko ok prawda ? Zobacz załącznik 846164
martakratka
Nie zamartwiaj sie. Wszystko jest ok.Ahhh i znów mi smutno [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
martakratka
Dziewczyny mam pytanie. Jaki poziom progesteronu jest prawidlowy? Dziewczyny na grudniowkach mnie troche wystraszyly. Ja mam 26. Wedlug norm mojego lab jest ok dla 1 trymestru. ??? Jak myslicie?
roki_1991
@hona przytulam mocno :* wiem jak ciężki dla psychiki może być 1 dc. Ale pomyśl że może to pierwszy dzień ciąży :* życzę ci tego kochana z całego serca
@AgaB33 heh, nie będę sikac wcześniej niż 27.04 bo to nie ma sensu. Bardzo bym chciała się nie nastawiac i wyluzowac, bo czuję że jak będę o tym myśleć to nie ma szans się udać.
@natala95 wszystko jest okej. To prawda co pisze Marta. Nie koniecznie krwawienie zaczyna się od razu. Czasem chwilę to trwa zanim organizm zajarzy co się stało i zacznie się oczyszczać. A czasem nie zajarzy wcale i wtedy są np puste jaja. Ale na usg na pewno będzie wszystko okej po następnej @ będziesz mogła wrócić do starań
@AgaB33 heh, nie będę sikac wcześniej niż 27.04 bo to nie ma sensu. Bardzo bym chciała się nie nastawiac i wyluzowac, bo czuję że jak będę o tym myśleć to nie ma szans się udać.
@natala95 wszystko jest okej. To prawda co pisze Marta. Nie koniecznie krwawienie zaczyna się od razu. Czasem chwilę to trwa zanim organizm zajarzy co się stało i zacznie się oczyszczać. A czasem nie zajarzy wcale i wtedy są np puste jaja. Ale na usg na pewno będzie wszystko okej po następnej @ będziesz mogła wrócić do starań
reklama