reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czekam na wynik bety ma byc po 18 koło 19 , na usg jutro bede się rejestrować i w poniedziałek ponowna beta wszystko według zaleceń mojego gin , poniewaz stwierdzil ze mam nadal za duża macice czy jakoś tak

reklama
Aha - no to daj znać późńiej. Trzymam kciuki, żeby było wszystko ok ;)
Chyba już spadło prawidłowo to na usg powinno być wszystko ok prawda ?
Capture%2B_2018-04-12-18-10-27.jpg

Załączniki

• Capture%2B_2018-04-12-18-10-27.jpg
    Capture%2B_2018-04-12-18-10-27.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 304
@natala95 kochana, wszystko jest ok. Beta spada. Może jeszcze spaść. 601 to mogła być beta przed poronieniem. Krwawienie nie musi wcale nastąpić od razu w momencie kiedy już następuje koniec. Może przyjść nawet po kilku dniach od straty. W tym czasie beta już spada. Stąd mogła być taka różnica.
aha, wpływ na wynik ma też laboratorium, w którym było badanie.

@natala95 kochana, wszystko jest ok. Beta spada. Może jeszcze spaść. 601 to mogła być beta przed poronieniem. Krwawienie nie musi wcale nastąpić od razu w momencie kiedy już następuje koniec. Może przyjść nawet po kilku dniach od straty. W tym czasie beta już spada. Stąd mogła być taka różnica.
Ahhh i znów mi smutno [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Dziewczyny mam pytanie. Jaki poziom progesteronu jest prawidlowy? Dziewczyny na grudniowkach mnie troche wystraszyly. Ja mam 26. Wedlug norm mojego lab jest ok dla 1 trymestru. ??? Jak myslicie?

@hona przytulam mocno :* wiem jak ciężki dla psychiki może być 1 dc. Ale pomyśl że może to pierwszy dzień ciąży :* życzę ci tego kochana z całego serca :)
@AgaB33 heh, nie będę sikac wcześniej niż 27.04 bo to nie ma sensu. Bardzo bym chciała się nie nastawiac i wyluzowac, bo czuję że jak będę o tym myśleć to nie ma szans się udać.
@natala95 wszystko jest okej. To prawda co pisze Marta. Nie koniecznie krwawienie zaczyna się od razu. Czasem chwilę to trwa zanim organizm zajarzy co się stało i zacznie się oczyszczać. A czasem nie zajarzy wcale i wtedy są np puste jaja. Ale na usg na pewno będzie wszystko okej po następnej @ będziesz mogła wrócić do starań :)

reklama
Do góry