reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czekam na wynik bety ma byc po 18 koło 19 , na usg jutro bede się rejestrować i w poniedziałek ponowna beta wszystko według zaleceń mojego gin , poniewaz stwierdzil ze mam nadal za duża macice czy jakoś tak

reklama
Aha - no to daj znać późńiej. Trzymam kciuki, żeby było wszystko ok ;)
Chyba już spadło prawidłowo to na usg powinno być wszystko ok prawda ?
Capture%2B_2018-04-12-18-10-27.jpg

Załączniki

• Capture%2B_2018-04-12-18-10-27.jpg
    Capture%2B_2018-04-12-18-10-27.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 307
@natala95 kochana, wszystko jest ok. Beta spada. Może jeszcze spaść. 601 to mogła być beta przed poronieniem. Krwawienie nie musi wcale nastąpić od razu w momencie kiedy już następuje koniec. Może przyjść nawet po kilku dniach od straty. W tym czasie beta już spada. Stąd mogła być taka różnica.
aha, wpływ na wynik ma też laboratorium, w którym było badanie.

@natala95 kochana, wszystko jest ok. Beta spada. Może jeszcze spaść. 601 to mogła być beta przed poronieniem. Krwawienie nie musi wcale nastąpić od razu w momencie kiedy już następuje koniec. Może przyjść nawet po kilku dniach od straty. W tym czasie beta już spada. Stąd mogła być taka różnica.
Ahhh i znów mi smutno [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Dziewczyny mam pytanie. Jaki poziom progesteronu jest prawidlowy? Dziewczyny na grudniowkach mnie troche wystraszyly. Ja mam 26. Wedlug norm mojego lab jest ok dla 1 trymestru. ??? Jak myslicie?

@hona przytulam mocno :* wiem jak ciężki dla psychiki może być 1 dc. Ale pomyśl że może to pierwszy dzień ciąży :* życzę ci tego kochana z całego serca :)
@AgaB33 heh, nie będę sikac wcześniej niż 27.04 bo to nie ma sensu. Bardzo bym chciała się nie nastawiac i wyluzowac, bo czuję że jak będę o tym myśleć to nie ma szans się udać.
@natala95 wszystko jest okej. To prawda co pisze Marta. Nie koniecznie krwawienie zaczyna się od razu. Czasem chwilę to trwa zanim organizm zajarzy co się stało i zacznie się oczyszczać. A czasem nie zajarzy wcale i wtedy są np puste jaja. Ale na usg na pewno będzie wszystko okej po następnej @ będziesz mogła wrócić do starań :)

reklama
Do góry