reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale poszalałyście dziewczyny :) ciężko Was nadrobić ;)
@martakratka Gratuluje :) Super wieści! wszystko będzie dobrze! Musi być! I innej opcji nie ma i nawet nnej do siebie nie dopuszczaj.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja od wczoraj popoludnia mie znajduje juz serca dziecka. Wizyta na pobranie kosmowki dzis na 13.30 jednak czuje ze maluch mogl odejsc tej nocy, wczoraj jeszcze po obiedzie bez problemu go znalazlam, od 4 nad ranem zero. Od 2 tyg sprawdzalam codziennie bicie serca i zawsze sie znajdowalo max w minute, z kazdym dniem wrecz latwiej. Wczoraj tez latwo znalazlam. Dzis sprawdzlam ponad 20 razy... nie ma. Nie ma nawet cichego w tle. Czuje ze malenstwa juz ze mna nie ma. Bede wiedziala po 13.

@kari21 nie zadreczaj sie , nie mecz maluszka pamietasz jak wczesniej bylas pewna ze koniec a maluszek sie trzymal, mowilas ze bedziesz w niego wierzyc, moze ulozyl sie odwrotnie i serduszko z drugiej strony, ten sprzet to tylko stresy, wiele osob go nie uzywa, uwierz w maluszka spokojnie czekaj:*

Ja od wczoraj popoludnia mie znajduje juz serca dziecka. Wizyta na pobranie kosmowki dzis na 13.30 jednak czuje ze maluch mogl odejsc tej nocy, wczoraj jeszcze po obiedzie bez problemu go znalazlam, od 4 nad ranem zero. Od 2 tyg sprawdzalam codziennie bicie serca i zawsze sie znajdowalo max w minute, z kazdym dniem wrecz latwiej. Wczoraj tez latwo znalazlam. Dzis sprawdzlam ponad 20 razy... nie ma. Nie ma nawet cichego w tle. Czuje ze malenstwa juz ze mna nie ma. Bede wiedziala po 13.
Kari - zanim zaczniesz źle wróżyć poczekaj i potwierdź. Nic nie wiadomo. Pamiętasz jak było u Ciebie na początku? Poczekaj spokojnie i nie panikuj. Jestem z Tobą całym sercem.

@natala95, @8mela3 witajcie, bardzo przykro mi z powodu Waszych strat:(
@natala95 ja po zabiegu miałam batdzo silne bóle, byłam na IP na następny dzień po wpisaniu z szpitala, ale nic nie widzieli, stwierdzili, że przesadzam i nie może mnie tak boleć, a na mnie nawet środki bólowe nie działały i dopiero mój lekarz powiedział, że są nienormali, że wypisali mnie że szpitala bez antybiotyku. Męczyłam się 3 dni, bo wcześniej mój lekarz nie przyjmował. Po antybiotykach bóle dopiero przeszły.

@natala95, @8mela3 witajcie, bardzo przykro mi z powodu Waszych strat:(
@natala95 ja po zabiegu miałam batdzo silne bóle, byłam na IP na następny dzień po wpisaniu z szpitala, ale nic nie widzieli, stwierdzili, że przesadzam i nie może mnie tak boleć, a na mnie nawet środki bólowe nie działały i dopiero mój lekarz powiedział, że są nienormali, że wypisali mnie że szpitala bez antybiotyku. Męczyłam się 3 dni, bo wcześniej mój lekarz nie przyjmował. Po antybiotykach bóle dopiero przeszły.
Dziękuję , ja zabiegu nie miałam jak na tazie . wszystko ma sie wyczyścić damoistnie ... Bole na razie przeszly ...

reklama
@anja93 trudno doradzić, bo to indywidualnie lekarze zlecają. Jeśli Tobie powiedział, że masz skończyć branie to tak zrób. Jeśli wolisz jednak dopiero na następnej wizycie się doinformować, to dokup jeszcze z jedno opakowanie, ewentualnie poszukaj na forum. Chętnie bym się podzieliła, ale mi właśnie też wyjdzie na styk. Dzień przed wizytą mi się skończą i nie dokupuję. Jak lekarz mi powie, że mam dalej brać no to dopiero wtedy wezmę receptę.
A jaką dawkę tej luteiny bierzesz? Duphaston też masz?
Co do schodzenia. Ja z dawki 2x200, zeszłam 1,5 miesiąca temu na 2x100. Pod koniec marca lekarz chciał odstawić już do zera i gdyby nie te skurcze macicy, których nie powinno być to tak by zrobił. Przez to jeszcze muszę się męczyć a już naprawdę bym chętnie się pozbyła tego wciskania.

Chyba, że jak chcesz brać do wizyty a nie masz możliwości uzyskania recepty to ja mogę podesłać Ci jeden listek - tam jest 15 tabletek 100. A sobie dokupię, bo u mnie nie ma żadnego problemu z wystawieniem recepty przez telefon i jeszcze mi ją do apteki przesyłają skanem. A na pewno będę zamawiała zastrzyki, bo do wizyty mi nie starczy.

Ostatnia edycja:
Do góry