kb.karola90
Fanka BB :)
Mi lekarz powiedział że jak zobaczę dwie kreski na teście to mam przyjść dopiero po 2 tygodniach. Tylko u mnie późne poronienie było.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha no okej po prostu trosze sie przerazilam ale do wizyty wytrzymam później lekarz pewnie ustali kontrolne usg i mam nadzieję że jest ok. Dziękuję za wsparcie bez was bym zwariowala chyba@natala95, nie bój się. Właśnie dlatego ostrzegałam, że może być tak, że ustanie plamienie, a później może być nasilenie. Te skrzepy to większe części bardzo ukrwionej warstwy, która wyściela macicę. Czasem wypływają właśnie takie spore jej części, czasem są mniejsze, czasem jest to tylko krew. Po zabiegu jest z reguły mniej takich większych tkanek, bo lekarz je łyżeczkuje, u Ciebie ten proces przebiega samoistnie.
@membaris oj tam, oj tam
@martakratka, za jakieś dwa tygodnie może już będzie widać pęcherzyk. Wcześniej za wiele nie wypatrzy. Duphastonu masz już dawkę ustaloną to bierz, kwas foliowy też. Jeśli bardzo będziesz się denerwować to idź wcześniej na usg prywatnie.
A w którym tygodniu poronilas ?Mi lekarz powiedział że jak zobaczę dwie kreski na teście to mam przyjść dopiero po 2 tygodniach. Tylko u mnie późne poronienie było.
W 20 przez niewydolność cieśniowo-szyjkowąA w którym tygodniu poronilas ?
PrzykroW 20 przez niewydolność cieśniowo-szyjkową
Ojeju. Bardzo mi przykro. Trzymam kciuki zebys szybko mogla zobaczyc 2 kreski...W 20 przez niewydolność cieśniowo-szyjkową