martakratka
Fanka BB :)
Dziewczyny odpisała moja gin. Mam brać 2x1 duphaston. Niestety wcześniej niż 7 maja nie da rady mnie przyjąć, a to bedzie 6 tydzień po zapłodnieniu, a 8 tc. Nie za późno?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym chyba poszła szybciej do innego gin dla spokoju a później do swojego jak bym miała taką sytuacjęDziewczyny odpisała moja gin. Mam brać 2x1 duphaston. Niestety wcześniej niż 7 maja nie da rady mnie przyjąć, a to bedzie 6 tydzień po zapłodnieniu, a 8 tc. Nie za późno?
ja tez bym poszukała innej wizyty (choc ona niewiele pewnie wniesie ale może uspokoić)Dziewczyny odpisała moja gin. Mam brać 2x1 duphaston. Niestety wcześniej niż 7 maja nie da rady mnie przyjąć, a to bedzie 6 tydzień po zapłodnieniu, a 8 tc. Nie za późno?
Zobaczę jutrzejszą betę. Jedli bedzie dobrze rosla to chyba poczekam. A będzie na pewno@natala95, nie bój się. Właśnie dlatego ostrzegałam, że może być tak, że ustanie plamienie, a później może być nasilenie. Te skrzepy to większe części bardzo ukrwionej warstwy, która wyściela macicę. Czasem wypływają właśnie takie spore jej części, czasem są mniejsze, czasem jest to tylko krew. Po zabiegu jest z reguły mniej takich większych tkanek, bo lekarz je łyżeczkuje, u Ciebie ten proces przebiega samoistnie.
@membaris oj tam, oj tam
@martakratka, za jakieś dwa tygodnie może już będzie widać pęcherzyk. Wcześniej za wiele nie wypatrzy. Duphastonu masz już dawkę ustaloną to bierz, kwas foliowy też. Jeśli bardzo będziesz się denerwować to idź wcześniej na usg prywatnie.
No to super Kiedy masz kolejma wizyte? Ja sobie tez obiecalam ze wczesniej niz w 6tc nie pojde do lekarza po ostatnich przebojach wiec chyba poczekam.Ja jestem po drugiej wizycie jest pecherzyk i jest cialko żółte, gin mowi ze ladnie na razie nie wrzucam foci bo jeszcze nie ma sie czym chwalic ale do przodu @martakratka ja sobie powiedzialam po poprzedniej ciazy ze nie bede szybko biegac na usg, niestety musialam bo dostaje zastrzyki wiec poszlam po recepty a ze beta wysoka to powiedzial ze juz cos bedzie no i bylo, kazal sprawdzic za tydz czyli dzis czy rosnie no i rosnie ale poszlabym sie upewnic czy jest w macicy , ja sie balam cp, duzo sie nie dowiesz ale uspokoisz sie ze jest w dobrym miejscu, niewiele gin chce w ogole przyjmowac tak wczesnie ale powiedz ze jestes po stracie, w razie czego tez sie nic nie stanie jak będziesz czekac do maja, jednak bedziesz spokojniejsza @natala95 niestety to normalne . kciuki aby wszystko szybko sie skonczylo:*