reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 gratuluję chłopczyka :) bardzo się cieszę że będzie synus :) na ogół tak nie myślę, ale ktoś tu zapytał i tak sobie to uświadomiłam... Byłabym najszczęśliwsza osoba pod słońcem jakby się okazało że ta @ nie przyjdzie, ale to dopiero pierwszy cykl starań, więc nie nastawiam się na to. A pamięć do dat niestety mam i nie jestem w stanie tego przeskoczyć. Pamiętam i już...
@martakratka to uwierz, bo ta kreska jest na prawdę mega wyraźna, a nie tylko jakiś cień cienia jak to tu już nie raz było ;)

reklama
@AgaB33 gratuluję chłopczyka :) bardzo się cieszę że będzie synus :) na ogół tak nie myślę, ale ktoś tu zapytał i tak sobie to uświadomiłam... Byłabym najszczęśliwsza osoba pod słońcem jakby się okazało że ta @ nie przyjdzie, ale to dopiero pierwszy cykl starań, więc nie nastawiam się na to. A pamięć do dat niestety mam i nie jestem w stanie tego przeskoczyć. Pamiętam i już...
@martakratka to uwierz, bo ta kreska jest na prawdę mega wyraźna, a nie tylko jakiś cień cienia jak to tu już nie raz było ;)
roki- dziękuję :) poczytaj moje posty z zeszłego tygodnia.... dałabym sobie reke uciąc i pokroic sie ze wyjdzie jedna kreska...

@martakratka ja to samo! Bylam pewna ze nic i pisalam jakie to doly i doliny u mnie. Pamietam ze @anja93 tez tak pisala i tez sie @ spozniala i spozniala:) naprawde fenomen z tym narzekaniem na potege i 2 kreskami. Tak, mysle ze jest mocna, ja robilam jakis dziwny test i mi wyszla tak samo mocna jak testowa ale jest taka jakby namalowana i nie wiem czy wyszlaby lzejsza, wrzucam podlad;) polozylam na stole i tak codzien docierala do mnie ta informacja. Beta byla ladna 1154 badana we wtorek o 10 a badana w czw o 8- 2278 czyli przyrost 105% bajka ale to poczatek, we wczesnieszej nie badalam bety ale poczatek tez byl generalnie ladny tylko stanelo tak na 5/6 tyg:/ u mnie om 3.03 czyli mam 38 dc a u Ciebie kiedy om?

Załączniki

• received_1681343855253535.jpeg
    received_1681343855253535.jpeg
    181,7 KB · Wyświetleń: 75
@martakratka ja to samo! Bylam pewna ze nic i pisalam jakie to doly i doliny u mnie. Pamietam ze @anja93 tez tak pisala i tez sie @ spozniala i spozniala:) naprawde fenomen z tym narzekaniem na potege i 2 kreskami. Tak, mysle ze jest mocna, ja robilam jakis dziwny test i mi wyszla tak samo mocna jak testowa ale jest taka jakby namalowana i nie wiem czy wyszlaby lzejsza, wrzucam podlad;) polozylam na stole i tak codzien docierala do mnie ta informacja. Beta byla ladna 1154 badana we wtorek o 10 a badana w czw o 8- 2278 czyli przyrost 105% bajka ale to poczatek, we wczesnieszej nie badalam bety ale poczatek tez byl generalnie ladny tylko stanelo tak na 5/6 tyg:/ u mnie om 3.03 czyli mam 38 dc a u Ciebie kiedy om?
U mnie om 11.03. Nadal nie mam tej cholernej bety.

A obstawiasz w ktorym dc owu? Mi sie wydaje ze 14dc ale zagniezdzenie to tez moze byc roznica nawet 6 dni bo trwa od 6-12 dni..

Ja nie jestem pewna ale tak mi sie wydaje, no to u Ciebie moze byc dopiero pare dni po zagniezdzeniu:) mnie 29.03 bolal brzuch myslalam ze na @ moze wtedy cos sie u mnie zagniezdzalo ;)

Hejo! :-D
po pierwsze witam nowe dziewczyny, zostancie z nami bo w grupie razniej:)
@AgaB33 dzieki za pamiec, noo u mnie mase roboty na budowie tzn staram sie pomagac zeby sobie gniazdko uwic jak najszybciej i isc na swoje dlatego podczytuje a nie zawsze mam czas napisac. Na dzialce dzisiaj rozwijalam zawiniete przez zime drzewka i smialam sie ze zaliczylismy z mezem 3 rzeczy ktore jak to sie mowi powinien zrobic facet: wybudowac dom,posadzic drzewo i splodzic syna :-D haha a tak serio kochana to mega gratuluje synka! Cudownie! Na pewno sie mega cieszysz tak jak ja jak uslyszalam ta informacje.. :* :* uf no pieknie ta wiosna sie zapowiada, @martakratka gratki :)
@Totois30 wlasnie mialam pisac ze ja bylam tym przypadkiem ktory ciaaagle mial dola (a mialam dola DOSLOWNIE cale swieta BN) wtedy serio bylo mi jakos tak zle i w ogole do kitu caly czas myslalam o aniolku itp ze nie tak sobie wyobrazalam ten czas, a w srodku jak sie pozniej okazalo kwitla juz mala fasolka takze ogolnie czas leczy rany, skoro jest zle to musi byc tez dobrze :-) i przyslowie prawde mowi: za najbardziej kretymi drogami sa najpiekniejsze widoki :)
@Aggs a u Ciebie co tam? Napisz nam cos :)
@zosiak ja tez moze wrzuce jakies zdjecie w niedalekim czasie :) :*

reklama
@martakratka super!! I nie pozostaje mi nic innego jak napisać - A nie mówiłam :-p czekam z niecierpliwością na Twoją betę :-)

@kari21 też radziłbym konsultacje u innego lekarza i postaraj się nuw denerwować. Foczusiu @nafoczka u Ciebie chyba wynik był też dosyć wysoki a Wikusia zdrowy. Napiszesz coś?

Do góry