reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@zosiak 19t1d wg dzisiejszego usg. Z córcia w 9 miesiącu pytali mnie czy bliźniaki :-) ale wód plodowych dużo było po prostu. No po modeluje się z rana może coś ciekawego z tego wyjdzie.

@martakratka Ty się nie martw na zapas. Będzie dobrze. Pierwsza ciąża przebiegła dobrze to i trzecia będzie dobra. A wynik twj bety kiedy?

@zosiak 19t1d wg dzisiejszego usg. Z córcia w 9 miesiącu pytali mnie czy bliźniaki :-) ale wód plodowych dużo było po prostu. No po modeluje się z rana może coś ciekawego z tego wyjdzie.

@martakratka Ty się nie martw na zapas. Będzie dobrze. Pierwsza ciąża przebiegła dobrze to i trzecia będzie dobra. A wynik twj bety kiedy?
Aguś, powinien byc ok 21 wiec czekam z niecierpliwoscią....

@martakratka druga kreska jak się patrzy :) po cichutku gratuluję :) pięknie zaczynacie z @Totois30 wiosnę :)

A u mnie druga @ przyszła juz po 25 dniach, trochę szybko no ale mam nadzieje ze to nie wróży nic złego :) w przyszłym miesiącu będę już po 3 @ także wybieram się do gina i mam nadzieje ze dostaniemy zielone światełko :)

@kb.karola90 po poronieniach to się zdarza że się poprzestawia. Dla Ciebie dobrze. Szybciej nowy cykl :-)

@roki_1991 kurcze prosze nie myśl w tych kategoriach. A teraz może to stanie się szczęśliwa data bo @ nie przyjdzie. Ja w sumie nie pamiętam już dokładnie daty bo to nic i tak nie wniesie. Dziś na usg nie mogłam sobie przypomnieć daty ostatniej @.

@martakratka to napisz proszę jaki wynik. A lekarz odpisał?

reklama
@kb.karola90 po poronieniach to się zdarza że się poprzestawia. Dla Ciebie dobrze. Szybciej nowy cykl :-)

@roki_1991 kurcze prosze nie myśl w tych kategoriach. A teraz może to stanie się szczęśliwa data bo @ nie przyjdzie. Ja w sumie nie pamiętam już dokładnie daty bo to nic i tak nie wniesie. Dziś na usg nie mogłam sobie przypomnieć daty ostatniej @.

@martakratka to napisz proszę jaki wynik. A lekarz odpisał?
Jak tylko będę wiedziec to napiszę. Lekarka niestety jeszcze nie odpisala.

Do góry