reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@zosiak 19t1d wg dzisiejszego usg. Z córcia w 9 miesiącu pytali mnie czy bliźniaki :-) ale wód plodowych dużo było po prostu. No po modeluje się z rana może coś ciekawego z tego wyjdzie.

@martakratka Ty się nie martw na zapas. Będzie dobrze. Pierwsza ciąża przebiegła dobrze to i trzecia będzie dobra. A wynik twj bety kiedy?

@zosiak 19t1d wg dzisiejszego usg. Z córcia w 9 miesiącu pytali mnie czy bliźniaki :-) ale wód plodowych dużo było po prostu. No po modeluje się z rana może coś ciekawego z tego wyjdzie.

@martakratka Ty się nie martw na zapas. Będzie dobrze. Pierwsza ciąża przebiegła dobrze to i trzecia będzie dobra. A wynik twj bety kiedy?
Aguś, powinien byc ok 21 wiec czekam z niecierpliwoscią....

@martakratka druga kreska jak się patrzy :) po cichutku gratuluję :) pięknie zaczynacie z @Totois30 wiosnę :)

A u mnie druga @ przyszła juz po 25 dniach, trochę szybko no ale mam nadzieje ze to nie wróży nic złego :) w przyszłym miesiącu będę już po 3 @ także wybieram się do gina i mam nadzieje ze dostaniemy zielone światełko :)

@kb.karola90 po poronieniach to się zdarza że się poprzestawia. Dla Ciebie dobrze. Szybciej nowy cykl :-)

@roki_1991 kurcze prosze nie myśl w tych kategoriach. A teraz może to stanie się szczęśliwa data bo @ nie przyjdzie. Ja w sumie nie pamiętam już dokładnie daty bo to nic i tak nie wniesie. Dziś na usg nie mogłam sobie przypomnieć daty ostatniej @.

@martakratka to napisz proszę jaki wynik. A lekarz odpisał?

reklama
@kb.karola90 po poronieniach to się zdarza że się poprzestawia. Dla Ciebie dobrze. Szybciej nowy cykl :-)

@roki_1991 kurcze prosze nie myśl w tych kategoriach. A teraz może to stanie się szczęśliwa data bo @ nie przyjdzie. Ja w sumie nie pamiętam już dokładnie daty bo to nic i tak nie wniesie. Dziś na usg nie mogłam sobie przypomnieć daty ostatniej @.

@martakratka to napisz proszę jaki wynik. A lekarz odpisał?
Jak tylko będę wiedziec to napiszę. Lekarka niestety jeszcze nie odpisala.

Do góry