reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@martakratka druga kreska jak się patrzy :) po cichutku gratuluję :) pięknie zaczynacie z @Totois30 wiosnę :)

A u mnie druga @ przyszła juz po 25 dniach, trochę szybko no ale mam nadzieje ze to nie wróży nic złego :) w przyszłym miesiącu będę już po 3 @ także wybieram się do gina i mam nadzieje ze dostaniemy zielone światełko :)
U mnie druga @ przyszla bardzo szybko, po 20 dniach, takze wiesz... dobra wróżba :)

reklama
@AgaB33 @martakratka dzięki dziewczyny, bo ja juz oczywiście stresa na maksa miałam w związku z tym przyspieszeniem, w dodatku jakąś taka obfita ta @ ale w sumie to zanim zaczęłam brać tabletki to zawsze obfite @ miałam

No i mam nadzieje ze ja rozpoczne lato z dwiema kreseczkami :)

@martakratka nawet nie wiesz jak sie ciesze ze jest ktos kto bedzie mial takie same stresy jak ja:p poczatki to masakra stres ale myslalam ze nie bede sie tak wczuwac ze bardzo spokojnie i bez wizualizacji sie obedzie a jak odbieralam wynik przyrostu to na momencie zaczelam sie trzasc ze strachu..nie przejmuj sie wynikiem dzis , kazda beta bedzie dobra, masz grubsza kreche wiec nie bedzie malutka a przyrost wazny...:*:*:*:* ja pare dni w ogole nie wierzylam niestety juz uwierzylam i zaczynaja sie stresy:)chociaz po dziesiejszej wypowiedzi @membaris widze ze im dalej w las...
@roki_1991 ale super, to wasz czas:* ja sie balam kwietnia bo to termin mojego poprzedniego porodu a okazalo sie ze niepotrzebnie;) wiec mam nadzieje ze ten termin bedzie właśnie "pozytywny" :*
@AgaB33 no ale niespodziewajka ,to 3mam kciuki zeby właśnie byl siusiak na 100 pro!:*

@martakratka nawet nie wiesz jak sie ciesze ze jest ktos kto bedzie mial takie same stresy jak ja:p poczatki to masakra stres ale myslalam ze nie bede sie tak wczuwac ze bardzo spokojnie i bez wizualizacji sie obedzie a jak odbieralam wynik przyrostu to na momencie zaczelam sie trzasc ze strachu..nie przejmuj sie wynikiem dzis , kazda beta bedzie dobra, masz grubsza kreche wiec nie bedzie malutka a przyrost wazny...:*:*:*:* ja pare dni w ogole nie wierzylam niestety juz uwierzylam i zaczynaja sie stresy:)chociaz po dziesiejszej wypowiedzi @membaris widze ze im dalej w las...
@roki_1991 ale super, to wasz czas:* ja sie balam kwietnia bo to termin mojego poprzedniego porodu a okazalo sie ze niepotrzebnie;) wiec mam nadzieje ze ten termin bedzie właśnie "pozytywny" :*
@AgaB33 no ale niespodziewajka ,to 3mam kciuki zeby właśnie byl siusiak na 100 pro!:*
Myslisz ze ta krecha jest grubsza? Mi sie wydaje ze slaba... jaki Ty mialas przyrost bety i który to u Ciebie tudzien ciąży?

reklama
Do góry