reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@martakratka druga kreska jak się patrzy :) po cichutku gratuluję :) pięknie zaczynacie z @Totois30 wiosnę :)

A u mnie druga @ przyszła juz po 25 dniach, trochę szybko no ale mam nadzieje ze to nie wróży nic złego :) w przyszłym miesiącu będę już po 3 @ także wybieram się do gina i mam nadzieje ze dostaniemy zielone światełko :)
U mnie druga @ przyszla bardzo szybko, po 20 dniach, takze wiesz... dobra wróżba :)

reklama
@AgaB33 @martakratka dzięki dziewczyny, bo ja juz oczywiście stresa na maksa miałam w związku z tym przyspieszeniem, w dodatku jakąś taka obfita ta @ ale w sumie to zanim zaczęłam brać tabletki to zawsze obfite @ miałam

No i mam nadzieje ze ja rozpoczne lato z dwiema kreseczkami :)

@martakratka nawet nie wiesz jak sie ciesze ze jest ktos kto bedzie mial takie same stresy jak ja:p poczatki to masakra stres ale myslalam ze nie bede sie tak wczuwac ze bardzo spokojnie i bez wizualizacji sie obedzie a jak odbieralam wynik przyrostu to na momencie zaczelam sie trzasc ze strachu..nie przejmuj sie wynikiem dzis , kazda beta bedzie dobra, masz grubsza kreche wiec nie bedzie malutka a przyrost wazny...:*:*:*:* ja pare dni w ogole nie wierzylam niestety juz uwierzylam i zaczynaja sie stresy:)chociaz po dziesiejszej wypowiedzi @membaris widze ze im dalej w las...
@roki_1991 ale super, to wasz czas:* ja sie balam kwietnia bo to termin mojego poprzedniego porodu a okazalo sie ze niepotrzebnie;) wiec mam nadzieje ze ten termin bedzie właśnie "pozytywny" :*
@AgaB33 no ale niespodziewajka ,to 3mam kciuki zeby właśnie byl siusiak na 100 pro!:*

@martakratka nawet nie wiesz jak sie ciesze ze jest ktos kto bedzie mial takie same stresy jak ja:p poczatki to masakra stres ale myslalam ze nie bede sie tak wczuwac ze bardzo spokojnie i bez wizualizacji sie obedzie a jak odbieralam wynik przyrostu to na momencie zaczelam sie trzasc ze strachu..nie przejmuj sie wynikiem dzis , kazda beta bedzie dobra, masz grubsza kreche wiec nie bedzie malutka a przyrost wazny...:*:*:*:* ja pare dni w ogole nie wierzylam niestety juz uwierzylam i zaczynaja sie stresy:)chociaz po dziesiejszej wypowiedzi @membaris widze ze im dalej w las...
@roki_1991 ale super, to wasz czas:* ja sie balam kwietnia bo to termin mojego poprzedniego porodu a okazalo sie ze niepotrzebnie;) wiec mam nadzieje ze ten termin bedzie właśnie "pozytywny" :*
@AgaB33 no ale niespodziewajka ,to 3mam kciuki zeby właśnie byl siusiak na 100 pro!:*
Myslisz ze ta krecha jest grubsza? Mi sie wydaje ze slaba... jaki Ty mialas przyrost bety i który to u Ciebie tudzien ciąży?

reklama
Do góry