reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@natala95 może być i tak. Czasem się zdarza, ale tam się od razu nie martw, dobra? :) Możliwe, że jak w czwartek będziesz szła na wizytę to już będzie wszystko ok.

@8mela3, witaj. Gdzieś mi tu umknęłaś w dzisiejszym zamieszaniu radosnym kreskowym.
Trzy miesiące to sporo na złapanie oddechu i uspokojenie się. Życzę Ci, żebyś od razu po pierwszym cyklu starań mogła nam tu się pochwalić testem dwukreskowym.

@Totois30, @martakratka, tak w ogóle to widzę tu bardzo ładny wiosennny początek. Ładnie się zgadałyście, ładnie :)

reklama
@natala95 może być i tak. Czasem się zdarza, ale tam się od razu nie martw, dobra? :) Możliwe, że jak w czwartek będziesz szła na wizytę to już będzie wszystko ok.

@8mela3, witaj. Gdzieś mi tu umknęłaś w dzisiejszym zamieszaniu radosnym kreskowym.
Trzy miesiące to sporo na złapanie oddechu i uspokojenie się. Życzę Ci, żebyś od razu po pierwszym cyklu starań mogła nam tu się pochwalić testem dwukreskowym.

@Totois30, @martakratka, tak w ogóle to widzę tu bardzo ładny wiosennny początek. Ładnie się zgadałyście, ładnie :)
Staram się nie martwić , w czwartek wizyta w sobotę beta ahh ... Ciężko ciężko ciężko ale trzeba byc dobrej myśli

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

Wizytę mam w czwartek ... Tak jak mialam mieć normalnie więc poczekam staram się nie przemeczac ale łatwo nie jest majac male dziecko w domu ..... A Ty mialas samoistne ?przepraszam ze przypominam i wypytuje Ale jestem pierwszy raz w takiej sytuacji

Tak. Poroniłam samoistnie. Nie miałam żadnego czyszczenia, ale bardzo długo krwawiłam. Spokojnie - możesz pytać o wszystko. Wyobrażam sobie, że przy małym dziecku masz pełno roboty, ale staraj się nie dzwigać chociaż i nie męczyć.

ivonka - bede się cieszyć dopiero jak beta dobrze będzie rosła. Poprzednim razem był mały przyrost i tego się boję niestety bardzo.

Tak. Poroniłam samoistnie. Nie miałam żadnego czyszczenia, ale bardzo długo krwawiłam. Spokojnie - możesz pytać o wszystko. Wyobrażam sobie, że przy małym dziecku masz pełno roboty, ale staraj się nie dzwigać chociaż i nie męczyć.
Staram się ale czasami jednak musze ja wziąć i ponosic tak jak np w nocy placz był od 23 do 6 rano ... A ja za to ja zombie się dziś czuje

@martakratka ale super !!!!! Mi lekarz powiedział ze jak tylko zobacze 2 kreseczki na tescie to mam sie zjawic i da mi leki na podtrzymanie wiec nie ma na co czekać oby byl jak najszybciej wolny termin :)
@8mela3 witaj w naszym gronie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@martakratka ale super !!!!! Mi lekarz powiedział ze jak tylko zobacze 2 kreseczki na tescie to mam sie zjawic i da mi leki na podtrzymanie wiec nie ma na co czekać oby byl jak najszybciej wolny termin :)
@8mela3 witaj w naszym gronie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Monia dziękuję... Ale nie chcę się jeszcze cieszyć. Jakie brałaś te leki?

Nie wiem czemu ale martwi mnie ze coś nie tak bo dziwnie mnie kuje brzuch nie wiem czy to tak może być czy nie A nie chce wyjść na głupia i latać od razu do lekarza , po za tym nawet za bardzo nie mam jak :( a nie chce trafić do szpitala

reklama
Do góry