reklama
natala95
Fanka BB :)
Mam nadzieję , nie Wiem czemu ale jakis dziwny strach mi towarzyszy ...@natala95 ale spokojnie. Przy poronieniu może być lekki ból i ciągnięcie. Macica troszeczkę się powiększyła. Musi się obkurczyć a błona śluzowa musi się złuszczyć. My widzimy tylko krwawienie, ale organizm tam ciężko pracuje.
martakratka
To normalne. Ja też się bałam. Czasami wręcz wariowałam jak mocno i długo krwawiłam. Będzie dobrze - myśl pozytywnie.Mam nadzieję , nie Wiem czemu ale jakis dziwny strach mi towarzyszy ...
membaris
Wiadomo że organizm musi dojść do siebie ale zobaczysz że z każdym dniem będzie tylko lepiej. Każda z nas przez to przeszła i zobacz część z nas po raz kolejny zaszła i jest wszystko dobrze. Trzeba wytrzymać ten najgorszy okres i się nie poddawać. Ja miałam 9 października zabieg a w grudniu byłam znów w ciąży także widzisz mimo że lekarz kazał czekać 4 miesiące uadło sięGlupieje już mam nadzieję że nie wydarzy się nic złego do wizyty , bo dzieci by zawału dostały jak bym nie daj Bóg zemdlala czy coś
natala95
Wiem wiem ... Gratuluję , ale ogolnie mówię xe się boję żeby nic się nie wydarzyło ...Wiadomo że organizm musi dojść do siebie ale zobaczysz że z każdym dniem będzie tylko lepiej. Każda z nas przez to przeszła i zobacz część z nas po raz kolejny zaszła i jest wszystko dobrze. Trzeba wytrzymać ten najgorszy okres i się nie poddawać. Ja miałam 9 października zabieg a w grudniu byłam znów w ciąży także widzisz mimo że lekarz kazał czekać 4 miesiące uadło się
Mi to jeszcze nie minęło.. Czasami jestem poirytowana samą sobą [emoji14]Ok wlasnie zaliczylam pierwszy placz bez powodu. Teraz sie smiejemy bo moj M mowi ze jest jak na filmach. Masakra
natala95
No i tego sie obawiam bo do czwartku jestem sama z dziećmi ajjjj oby było dobrzeOczywiście jakbyś się źle czuła albo by się coś działo to trzeba się udać do lekarza. Trzymaj się ! Zostań tu z nami na forum dziewczyny są tak kochane i pomocne że naprawdę warto
Cudne dwie krechyDziewczyny, byłam w aptece, no bo przecież ja nie wytrzymam - w gorącej wodzie kąpana jestem. Zrobiłam test. Jak myślicie - bo ja nie wiem co w ogóle myśleć....
reklama
martakratka
Nie wydarzy się. Ten zły czas minie i będzie wszystko dobrze, zobaczysz.Wiem wiem ... Gratuluję , ale ogolnie mówię xe się boję żeby nic się nie wydarzyło ...